Skip to main content

Producătoarea de la Clipa de fericire şi producătorul lui Robert Turcescu, la Mediafax Group

 
Ionela Banarescu. Foto: gandul.info
Ionela Banarescu. Foto: gandul.info

EXCLUSIV. Numiri noi la Mediafax Group. Despre cine este vorba? Ionela Bănărescu, fostul producător al emisiunii Clipa de fericire, profesionist cu o experienţă de peste 20 de ani de televiziune şi fost angajat al Mediafax (a fost printre primii oameni din compania lui Adrian Sârbu, acum 25 de ani) şi Dorin Brutaru, producătorul emisiunilor lui Robert Turcescu. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în echipa de la Mediafax va veni ca editor şi Petriana Condruţ (Editor of the Day - EOD la B1), om de televiziune cu experienţă în grupul Intact.

Publicitate

Ionela Bănărescu se va ocupa de news-desk, iar Dorin Brutaru va fi coordonatorul fluxului video al grupului, dar va avea atribuţii şi pe zona de evenimente.

Ionela Bănărescu are o experienţă de 25 de ani în presă, cei mai mulţi în televiziune. A fost printre primii angajaţi ai Mediafax, în 1991 şi a trecut apoi prin Pro FM, Pro TV şi Acasă TV, unde a fost producător general. În toamna lui 2015, a fost producătorul emisiunii Clipa de fericire, de la Pro TV.

Carte de vizită Ionela Bănărescu:

A intrat în Mediafax la începuturile agenţiei, în 1991, an în care a fost şi editor general al fluxului de ştiri. A trecut apoi la Pro FM, la Canal 31 şi la Pro TV, unde a fost prezentator, editor, producător de ştiri şi al mai multor emisiuni.

A fost producător general la emisiuni precum Am întâlnit şi români fericiţi şi Ora 7 bună dumineaţa.

Producător general al postului Acasă TV

După plecarea de la Acasă TV, a lucrat la Kanal D, ca producător general al unor emisiuni precum Drama mea prietenă şi Teo Show.

În toamna lui 2015, a avut contract cu Constantin Entertainment, ca producător al emisiunii Clipa de fericite, cu Amalia Enache prezentator, show difuzat de Pro TV.

Dorin Brutaru a fost numit coordonator al producţiilor video al Mediafax Group. Brutaru este de ani de zile producătorul lui Robert Turcescu la Realitatea TV şi la B1 TV.

Carte de vizită Dorin Brutaru:

Dorin Brutaru a intrat în televiziune în 1996, la Antena 1, unde a lucrat până în 2001. A lucrat, printre altele, la departamentul promo, apoi, câţiva ani, a fost producătorul emisiunii Brigada Mobilă, cu Sorin Ovidiu Bălan. În 2001, a trecut la B1, post proaspăt înfiinţat.

Din 2003, s-a mutat la Realitatea, unde a început emisiunea 100% cu Robert Turcescu. De atunci şi până în prezent a fost producătorul emisiunii lui Turcescu, la cele trei posturi unde a rulat emisiunea - Realitatea TV, B1 şi Naşul TV. Ulterior, a pornit cu Robert Turcescu platforma online unde.tv.

Dorin Brutaru preia coordonarea departamentului video al Mediafax, dar rămâne şi producătorul emisiunii lui Robert Turcescu, la unde.tv.

Înainte de Brutaru, producţiile Mediafax au fost coordonate de Septimiu Sărăţeanu (până în toamna anului trecut) şi de Alex Livadaru (până în august 2015).

La jumătatea lunii octombrie 2015, Septimiu Sărăţeanu, producător general al departamentului video din cadrul Mediafax Grup, a părăsit compania deţinută de Adrian Sârbu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Înaintea lui Sărăţeanu, funcţia de producător general a fost ocupată de Alex Livadaru, care a plecat din compania Mediafax la începutul lunii august 2015, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Elena
    Mediafax Group nu cumva este in insolventa?
  • florenta florenta
    Atentieeeee, Petriana Condrut, noul editor, o sa le manance sufletul tuturor!

Trimite un comentariu

sus