Skip to main content

RCS, oficial în Hora TV. Are jumătate din televiziunea de muzică populară

 
RCS&RDS
RCS&RDS

Compania de cablu RCS&RDS a devenit oficial acţionar la postul de muzică populară Hora TV. Societatea Profimusic din Zalău a informat CNA despre intrarea RCS în acţionariat. Mutarea vine după la un an şi jumătate după ce RCS a preluat jumătate din televiziunea de muzică populară.

Publicitate

În plus, forul audiovizual a dat o somaţie publică televiziunii Hora TV acum mai bine de un an, în decembrie 2014. Însă, societatea a depus abia la începutul acestui an actele prin care informa forul audiovizual despre schimbarea de acţionariat. Astfel, în prezent, societatea Profimusic, care operează televiziunea folclorică Hora TV este format din RCS&RDS, cu 50%, restul fiind deţinut de cântăreţul de muzică populară Vasile Coca (50%).

RCS&RDS mai este acţionar în Campus Radio, care operează Music FM şi Dance FM cu 10%, în societate New Trend Media (care operează UTV) şi în Music Channel (50%)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cudrec Leon Cudrec Leon
    Pomohaci nu mai are ce căuta să prezinte cântece la Hora TV pana nu își clarifică în instanță situația de pedofil. Nu este convingătoare hotărârea PATRIARHIEI ROMANE!?
  • geo geo
    Audiența posturilor de muzică în care RCSul este asociat sau pe care le deține este slabă și foarte slabă. Chiar nu înțeleg care este scopul acestor achiziții...vor scoate Etno, Favoritul, Taraful, MTVul, KISS TVeul si Zu TVul din grilă și vor să aibă ”acoperire ?

Trimite un comentariu

sus