Skip to main content

Simona Halep, în semifinale la Sydney. Meciul va fi transmis mâine dimineaţă în direct pe Digi Sport 2

 
Simona Halep, în semifinale la Sydney. Meciul va fi transmis mâine dimineaţă în direct pe Digi Sport 2

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Sydnei. Partida dintre sportiva română numărul doi mondial în clasamentul WTA şi Svetlana Kuznetsova se joacă mâine dimineaţă, nu înainte de ora 7:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Publicitate

Simona Halep conduce cu 3-2 în meciurile directe cu Svetlana Kuznetsova. Ultimul duel dintre cele două a avut loc în 2014, în sferturi la Roland Garros, şi a fost câştigat de Simona Halep cu un scor clar: 6-2, 6-2, scrie Digi24.ro.

Simona Halep s-a calificat în semifinale după ce a învins-o pe Karolina Pliskova (Cehia), a cincea favorită, cu 6-4,7-5.

În perioada 2017-2021, toate turneele WTA vor fi transmise, în exclusivitate în România, la Digi Sport. Canalele Digi Sport transmit toate turneele Big 10, toate turneele Premier 12 şi toate turneele WTA International. Doar în 2017, pe micul ecran, se vor vedea peste 2.100 de partide de tenis feminin din cele 55 de turnee WTA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catenaccio Catenaccio
    daca va reusi sa-si rezolve problemele psihice de care da dovada in anumite momente cheie in meciurile grele cu siguranta in acest an va reusi sa castige un grand slem

Trimite un comentariu

sus