Skip to main content

Tabloidul Libertatea, cu contul de Facebook blocat

 
Tabloidul Libertatea, cu contul de Facebook blocat

UPDATE. "Vechea pagină de Facebook a fost închisă", scrie Libertatea pe site, unde promovează noul cont, fără a da alte detalii. Mesajul, în articol.

Publicitate

Contul de Facebook al tabloidului Libertatea a fost astăzi blocat de reţeaua de socializare. “This page isn’t available” este mesajul care apare la accesarea contului.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, contul a fost blocat în urma sesizărilor făcute de utilizatorii reţelei sociale.

Libertatea, titlu din portofoliul Ringier, era unul dintre cei mai activi jucători din publishing pe reţeaua socială. Potrivit Facebrands.ro, contul Libertatea număra peste 1,3 milioane de fani şi era al doilea din categoria Ştiri generale, după Pro TV.
Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Alistari, redactor-şef Libertatea, nu a comentat motivele pentru care reţeaua de socializare a blocat contul tabloidului.
În această seară, Libertatea şi-a creat un nou cont de Facebook – Libertatea.ro, care a strâns, până în jurul orei 21.00, peste 1.200 de fani.

Clasamentul conturilor de Facebook după numărul de fani, categoria Ştiri Generale (Sursa: Facebrands):

Libertatea: "vechea pagină a fost închisă"

Site-ul Libertatea.ro promovează noua pagină a tabloidului. Primul mesaj la intrarea pe site este legat de contul nou de Facebook, creat în locul celui vechi.

"Vechea pagină de Facebook a site-ului Libertatea a fost închisă", scrie Libertatea pe site, fără a detalia motivele.

Mesajul de pe Libertatea.ro:

"Vă aşteptăm pe noua pagină de Facebook Libertatea.ro. Vă suntem recunoscători că ne-aţi urmărit mereu, ne-aţi dat like şi aţi interacţionat cu noi în social media. Vechea pagină de Facebook a site-ului Libertatea a fost închisă.

Am creat o nouă pagină, pe care o puteţi accesa de aici. Vă aşteptăm să ne daţi like şi să ne urmăriţi zilnic, pentru a fi la curent cu ultimele informaţii şi articole interesante, utile, amuzante, care v-au ţinut aproape de noi şi până acum. Pe noua pagină de Facebook Libertatea o să încercăm să livrăm un conţinut şi mai bun, şi mai interesant, şi mai relevant, care să vă stârnească interesul şi să vă asigure nevoia zilnică de informaţii şi divertisment.

Dacă până acum am reuşit, dovadă fiind faptul că suntem cel mai citit site din România, de acum înainte promitem să fim şi mai interesanţi, şi mai utili, şi mai informativi."

Noul cont al tabloidului Libertatea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Melnic Andrei Melnic
    Elvetienii stiu lucrul asta?

Trimite un comentariu

sus