Skip to main content

VIDEO. Al şaselea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" va avea premiera în aprilie

 
game of thrones
game of thrones
Al şaselea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 24 aprilie, au anunţat, la finalul săptămânii trecute, reprezentanţii postului HBO, la o conferinţă de presă organizată de Television Critics Association în oraşul californian Pasadena, scrie Mediafax, care citează variety.com.
Publicitate

Deşi sunt cunoscute foarte puţine detalii despre intriga următorului sezon al acestui serial fantasy extrem de popular, un teaser lansat la sfârşitul anului 2015 sugerează faptul că sezonul al şaselea va oferi telespectatorilor o explicaţie şi, totodată, o completare a unui moment dramatic din sezonul al cincilea, când unul dintre personajele principale ale serialului - şi unul dintre preferaţii fanilor -, Jon Snow, interpretat de actorul Kit Harington, a fost înjunghiat de subalternii săi din Rondul de Noapte.

Sezonul al şaselea va marca, de asemenea, revenirea personajului Bran Stark, interpretat de Isaac Hempstead, care nu a mai apărut în serial din sezonul al patrulea. Printre personajele noi care vor apărea în noul sezon se vor afla Three-Eyed Raven, jucat de Max von Sydow, şi Dickon Tarly, interpretat de Freddie Stroma.

Actorul Ian McShane va debuta şi el în al şaselea sezon din "Game of Thrones", într-un rol care nu a fost deocamdată dezvăluit.

Toate sezoanele din "Urzeala tronurilor" au avut premierele în intervale calendaristice cuprinse între sfârşitul lunii martie şi mijlocul lunii aprilie, deoarece această perioadă are o importanţă strategică pentru HBO. Episoadele unor seriale de televiziune trebuie să fie difuzate înainte de încheierea procesului de votare pentru stabilirea nominalizărilor la premiile Emmy, pe 24 iunie în acest an, pentru ca producţiile în cauză să fie eligibile pentru aceste premii.

În 2015, ultimul episod din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a fost difuzat pe 14 iunie - cu o zi înainte de încheierea procesului de votare pentru nominalizările de la premiile Emmy. Ulterior, "Game of Thrones" a stabilit recordul de premii Emmy obţinute de un serial într-un singur sezon, câştigând 12 trofee, inclusiv la categoria "cel mai bun serial - dramă".

Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generat cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori. De asemenea, "Urzeala tronurilor" a fost cel mai piratat serial TV în anul 2015.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus