Skip to main content

ANAF cere în instanţă evacuarea Antenelor

 
Intact sediu
Intact sediu
ANAF a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere în care solicită evacuarea Antena TV Group SA, Intact Production SRL, Antena 3 SA şi Sangold Development SRL din imobilele intrate în posesia statului, scrie Agerpres.
Publicitate

Potrivit portalului instanţelor, acţiunea a fost introdusă marţi de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, în calitate de reprezentant al statului, având ca obiect "evacuarea".

Instanţa a stabilit pentru 17 martie termen pentru judecarea procesului.

Acţiunea a fost introdusă de ANAF după împlinirea a cinci zile de la notificarea de evacuare voluntară. ANAF, prin Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, a trimis săptămâna trecută o notificare de evacuare prin care a somat posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 să elibereze în termen de cinci zile imobilele din şoseaua Bucureşti — Ploieşti.

.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Pai, ia zi-ne tu Adame tata, cum e. Exista sau nu o hotarare judecatoreasca? A, si mai sunt curios sa aflu de la tine o chestie. Ce zici, cam cat ia statu' pe terenul ala evaluat la 60 de milioane? :)))
  • Adam Adam
    Tor, pana sa ii copiezi cuvintele idolului tau spagatist, invata diferenta intre notificare de evacuare voluntara (in 5 zile) si hotarare judecatoreasca de evacuare fortata.
  • tor tor
    Parca puneau in aplicare o "hotararea a Instantei". Deci n-aveau hotararea de evacuare? De-abia acum se apuca? Statul asta de drepti isi cam da cu stangu' in dreptu'. Probail ca e atat de puternic in cat nu ii mai pasa nici de aparente.

Trimite un comentariu

sus