Skip to main content

Anca Ţurcaşiu şi două actriţe din serialele de pe Acasă, imaginea Happy Channel, fostul Euforia

 
Anca Ţurcaşiu şi două actriţe din serialele de pe Acasă, imaginea Happy Channel, fostul Euforia

Cine va fi imaginea Happy Channel, postul unde consultant pe conţinut este Ruxandra Ion?

Publicitate

Televiziunea Happy Channel, fosta Euforia Lifestyle, va avea trei "ambasadori de imagine", încă din momentul lansării. Este vorba de Anca Ţurcaşiu, Carmen Tănase şi Cristina Ciobănaşu.

Carmen Tănase şi Cristina Ciobănaşu sunt foste vedete ale telenovelelor de la Acasă TV, produse de Ruxandra Ion, care acum este consultant pe partea de conţinut al postului Intact dedicat publicului feminin.

Cele trei artiste vor apărea în id-urile staţiei şi in materialele de promovare ale viitorului post TV, după ce Euforia TV se va transforma în Happy Channle.

“Este o onoare să fac parte din acest proiect. Mi se potriveşte, e în perfectă concordanţă cu ceea ce gîndesc eu! Cred cu toată fiinţa în forţa, cumpătarea, judecata, tandreţea femeii puternice! Cred în capacitatea ei de a renaşte perpetuu, de a o lua de la capăt, de a sări orice obstacol! Trebuie doar să aibă încredere, iar conceptul ăsta din care am norocul să fac parte, asta îşi propune: să ofere încredere!”, spune Carmen Tănase.

Televiziunea Happy Channel va emite începând cu 8 martie. Happy Channel se adresează în principal segmentului feminin din zona comercială (femei din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani) şi se poziţionează în zona televiziunilor "militante".

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasilica vasilica
    era normal sa-si bage fata adoptiva in fata ma refer la ciobanasu :cica vedeta: hahahaha care nu stiu cum se poate aseza pe aceeasi treapta cu Carmen sau Anca, dar e doar fata mamei.se intelege ca se va muta toata familia la intact adica si "marele producator ducu"' adica fiul s.a.m.d.
  • Dan Dan
    Haha, puteam sa jur ca doamna Ion o va baga la inaintare pe Cristina Ciobanasu :)) Nu mai aparuse de ceva timp la tv, ce-i drept! xD
  • eugenia eugenia
    Totul se face pentru bani...cine crede ca noul canal ]cu denumire straina] va avea audienta ? Cui ii pasa de audienta...e vorba doar de a mai strange niste bani....
  • chira mihai chira mihai
    PROBLEMA E SIMPLA TOTI CEI VENITI DE LA PRO TV GEN RUCXANDRA ION NU LE PASA PENTRU CA TOTI PLECATI DIN PRO INSEMNA FINAL DE CARIERA NE AVAND INFRASTUCTURA MONTASI ECHIPAMENTE HD O FAC DOAR PENTRU BANI SI UN DIRECTOR GENERAL CARE NU STIE TELEVIZIUNE STRATEGIA INTACT E DE COPYA ASA CA E VORTE SIMPLU SA FACI CE AU FACUT ALTI BAGA PRO TV TURCI BAGA SI A1 DA CE SA VEZI NU POTI FI LIDER CU ACELESI LUCRRI DAR SI CU CALITATE DE 1992 ASA CA ISTORIA ASTA A MA VAZUTOT SI 2002 CAND CE SA VEZI PRO TV NR 1 CU VEDTE ADUSE LA STIRI DE LA STATI LOCALE
  • F F
    dupa ani de la plecarile din Pro, oamenii astia nu sunt in stare sa isi creeze niste vedete propii? chiar trebuie totul transferat de la Pro? e penibil ca marea relansare Euforia se face cu vedete Acasatv. daca nici la un post mic din trust nu incearca niste fete noi, unde vor incerca?
  • Iulian Iulian
    BAI ***, CUM SA ZICETI "DOUA ACTRITE DIN SERIALE ACASA TV"? CUM SA SCRII ASA CEVA CA SI JURNALIST?
    CARMEN TANASE ESTE ACTRITA DATORITA ACASA ***?

Trimite un comentariu

sus