Skip to main content

Antena 3 reclamă discriminarea pensionarilor. Dan Tăpălagă şi Mălin Bot, vizaţi

 
Antena 3 reclamă discriminarea pensionarilor. Dan Tăpălagă şi Mălin Bot, vizaţi

Antena 3, reclamaţie la Consiliul pentru Combaterea Discriminării după întâlnirea cu fanii de vinerea trecută. Motivul? Reacţiile la adresa pensionarilor prezenţi la mitingul organizat de postul de ştiri.

Publicitate

Vizaţi de plângere sunt Dan Tăpălagă (Hotnews) şi Mălin Bot (Evenimentul zilei), a anunţat, duminică, Radu Tudor, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Tăpălagă a scris zilele trecute un editorial sub titlul Mulţumesc, Antena 3. Ce consideră Antena 3 că ar ţine de discriminare? Expresii precum „atmosferă de mort”, „spirala cu pensionarii”, „entuziastul public de vârsta a treia”, „feţele amărâţilor din piaţa Constituţiei”, „publicul vostru, demn de milă şi compasiune”, „protestului cu rugăciune colectivă”.

Pe de altă parte, Mălin Bot de la Evenimentul zilei a dat share pe pagina sa de Facebook unei fotografii de la miting în care Mircea Badea apărea alături de mai mulţi susţinători. „Quod erat demonstrandum...”, a scris jurnalistul. Pe poza în cauză apăreau două săgeţi: una îndreptată către o plasă pe care scria Catena, şi alta îndreptată spre pumnul încleşatat al unui participant.

GALERIE FOTO de la întâlnirea de vineri

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmin Cosmin
    Doar o precizare: Malin Bot lucreaza la B1 TV, nu la Antena 3.

Trimite un comentariu

sus