Skip to main content

Antena 3, somată de ANAF să părăsească sediul. Gâdea: Ne-au spus că trebuie să evacuăm clădirea în cinci zile

 
Antena 3, somată de ANAF să părăsească sediul. Gâdea: Ne-au spus că trebuie să evacuăm clădirea în cinci zile

ANAF şi-a trimis angajaţii să evacueze Antena 1, anunţă Antena 3 pe post. "Ne-au spus că trebuie să evacuăm clădirea în cinci zile", a spus Mihai Gâdea, directorul postului, în emisiunea 100 de minute a Sandrei Stoicescu. Alături de Gâdea au apărut şi Mircea Badea, Adrian Ursu şi Radu Tudor, realizatori ai postului TV.

Publicitate

Zona este împânzită de maşini ANAF. La intimidare, a spus la rândul ei Sandra Stoicescu. "Aşa ceva duce automat la întreruperea emisiei, doamnelor şi domnilor".

Mihai Gâdea:

Am încercat în toate lunile astea să găsim o manieră de dialog şi de rezolvare a situaţiei Am încercat şi am reuşit să avem un comport impecabil în legătură cu autorităţile. Am încercat să găsim o înţelegere rezonabilă, suntem de acord să plătim chirie, nu am căutat niciun favor.

Vom emite de acum încolo aşa cum vom putea, vom emite din stradă, vom apela la lista lungă de oameni care au spus că ne sprijină, care s-au oferit să ne găzduiască la ei acasă să emitem. Vom emite din stradă dacă va fi cazul.

Mircea Badea: Antena plăteşte foarte mulţi bani la bugetul statului, interesul financiar al statului este ca această afacere să continue. Ei au o misiune de a ne inchide, nicio televiziune din această lume nu se poate muta în cinci zile. ANAF-ul este interesat să ne închidă pe noi. Avem un sistem securist construit de Train Băsescu.

Dana Grecu: "Oamenii trebuie să ştie de la noi, că am mai trecut o dată prin povestea asta, nu ne-am închis pentru că oamenii au fost cu noi. Teama de o eventuală revoltă publică i-ar putea face pe oamenii ăştia să revină asupra ordinilor aberante pe care le dă. Oamenii ăştia din redacţie nu sunt nişte numere, sunt oameni care au copii acasă, este o afacere cu patronat românesc, este o afacere 100% românesc."

Dana Grecu: "Cinci zile inseamna un abuz. nu plangem, nu ne isterizam, stiti ce inseamna a te muta. Oamenii isi permit sa faca un abuz. Vom supravietui, sunt convinsa, datorita dumneavoastra. Gasim noi un loc unde sa stam."

CONTEXT.

  • În august 2014, Curtea de Apel Bucureşti a decis condamnarea lui Dan Voiculescu, fondatorul grupului Intact şi al PartiduluI Conservator, la 10 ani de închisoare cu executare. Tot atunci s-a decis ca Sediul Antenei 3, clădirea-turn din Băneasa şi mai multe terenuri să fie confiscate.
  • Sute de metri pătraţi, imobile şi milioane de euro i-au fost confiscaţi familiei Voiculescu, după decizia Curţii de Apel din 9 august 2014. Toate bunurile au intrat în patrimoniul statului. Sediile Grivco şi Antena au fost evaluate anul trecut de ANAF la 32,5 milioane de euro.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Joubert/Bica Joubert/Bica
    Dorim sa vizionam corect Antena 3, ceea ce nu este cazul de câteva zile. Va rog frumos sa faceti tot posibilul sa aranjati transmisiunea ca sa putem în continuare sa aflam adevarul despre tara noastra Romania si aici în Franta. Sunt în continu întreruperi si nu întelegem mare lucru.Cu multumiri.
  • Radulescu Radulescu
    Oare ce este mai important, domnilor senatori ? Ca vi se inchide sediul unei televiziuni la care va faceti propaganda sau ca mor bebelusi nevinovati, de care voua nu va pasa ?!!! Cate dezbateri ati tinut pana astazi in Senat despre necazul care s-a napustit peste oameni, peste toti parintii, asa cum ati tinut astazi despre o televiziune ? Ziaristii de la Antena 3 cred ca tara asta se invarte in jurul lor . Daca presedintele tarii tine seama de opinia publica, trebuie sa lase ANAF-ul sa-si faca treaba, asa cum o face cu toti cetatenii simpli, pe care nu-i mai apara nimeni.
  • Mihai Mihai
    Cand nu lasati angajatii sa isi ia zilele de concediu de odihna legal, ala nu e abuz? Sunt angajat la INTACT si cunosc mizeria, salariile jalnice si bataia de joc din aceste institutii.
  • rares rares
    Cam tirziu…. dar macar avem o urma de speranta ca lucrurile se indreapta spre drumul bun… nu cred ca isi vor intrerupe emisia…au prea mult “material” de manipulat in RO si nu in ultimul rind, nu le a cerut nimeni asa ceva. Daca esti un om normal si reusesti sa ti folosesti creierul nu doar la a respira si a te reproduce, iti dai seama ca acolo se arunca in eter doar laturi si zoaie… Nu mi vine sa cred cind ma uit la cei ce sustin diferite teme, cu cita convingere o fac… initial am zis ca o fac pt ca sint platiti dar ce i trist este ca ei par sa creada ce spun… e de domeniul fantastic!
    Nu crede ca exista un lucru mai nociv in RO – vis a vis de media – decit Antena 3.. e un mediu toxic care are capacitatea de a infesta patura mai putin instruita din tara dar care voteaza… si asta ne afecteaza pe toti…
    Sa inchei totusi pe un ton optimist, – personal m as bucura daca s ar desfiinta Antena 3 ca as avea un socru mai linistit, mai bine informat, mai putin manipulat si cu care as putea discuta pe teme reale cu date reale.

    Cu speranta, R
  • ziDzi ziDzi
    se plang astia de la Antena3!? oare nu le este rusine !? unii transmiteau din garsoniera Badea facea emisiuni din strada ..... cum sa te victimizezi atata cand sunt atatea familii date afara din casa pt cateva milioane vechi datorie la intretinere si A3 are mult mai multe datorii, si oricum dc nusi inchiriaza ceva , sa nu mai faca atata scandal si daca sunt nedreptatiti sa dea in judecata Anaful etc
  • F.Constantin F.Constantin
    Noi suntem un grup de Romini din Statele Unite, care vrem Sa va suportam si suntem alatari de voi pentru ca suntet cel mai tare post de televisiune di Romania.
  • george george
    Antena are studiourii la ROMEXPO si studioul de la CHIBRIT un fost cinema de unde emite acum sinteza zilei acces direct etc are studiourii ANTENA acum ce face este spalare de creier
  • Daniel Daniel
    Altfel suntem bine cu un Protv vesnic evazionist. Cu o Realitatea TV cu datorii de ani de zile la stat iar lista poate continua. Astia au obtinut drept de preemtiune. Are sau nu dreptate Badea cand spune ca nu e vorba despre bani, ci despre anihilarea postului tv? Eu zic ca are. Astia care jubilati, mai ganditi-va. Sunteti paie in vant.
  • Ionut Ionut
    Bai astia, Realitatea s-a mutat in 2 zile. Voi nu aveti oameni capabili sa faceti asta.
  • david david
    ANAF-ul doar respecta legea, pe care o aplica la orice alt infractor care e condamnat definitiv. In afara de publicul lor obisnuit: *** si pensionarii nu cred ca pune cineva botul la victimizarea lor. Sa paraseasca cladirea si sa emita din alta parte.
  • Serban Serban
    Este o veste buna . Antena 3 este depășită ... Nu va plînge nimeni .
  • lolo lolo
    saraci de ei.pana acum nu stiati ca trebuie sa parasiti sediul din baneasa?????vai vai o sa plangem ca nu mai vedem antena 3 sau obositorul pe antena 1 .
  • ana ana
    trebuia sa va mutati pana acum nu sa asteptati sa fiti dati afara.Varanul nu a platit nici 1% din prejudiciu si voi aveti nesimtirea sa miorlaiti la tv?cautati alt spatiu cine nu va lasa?va plang toate babele cu un neuron. deja s-a infiintat corul bocitoarelor pe site-urile voastre.
  • Victor Victor
    Interesul statului nu este ca sa continue afacerea lor, ci ca sa valorifice imobilele confiscate si sa recupereze intregul prejudiciu.
  • Iulian Iulian
    De ce nu emit din platourile de la "Danseaza printre stele", "Hells Kitchen", "Next Star" ?

Trimite un comentariu

sus