Skip to main content

Cu Antena pe geam. Mihai Gâdea i-a rugat pe telespectatori să lipească în geam un poster cu mesajul "Antena 3 e şi aici"

 
Cu Antena pe geam. Mihai Gâdea i-a rugat pe telespectatori să lipească în geam un poster cu mesajul "Antena 3 e şi aici"

Mihai Gâdea şi alţi realizatori ai televiziunii de ştiri a trustului Intact au făcut aseară un inedit apel la solidaritate. Ei i-au rugat pe telespectatori să decupeze posterul cu "Antena 3 e şi aici" de pe ultima pagină a ziarului Jurnalul Naţional şi să-l lipsească pe geamul locuinţei sau al maşinii.

Publicitate

Realizatorii Antena 3 le-au mai spus telespectatorilor ca apoi să trimită o poza pe adresa de mail a postului pentru ca televiziunea să poată arăta lumii întregi câţi oameni sunt solidari cu ei.

"Daca sunteţi solidari cu noi, decupaţi această pagină şi lipiţi-o pe geam, cât mai vizibil, pentru ca noi să filmăm şi să arătăm la tv câţi români sunt alături de noi. Antena 3 e şi la voi!", spun reprezentanţii Antena 3, într-un articol publicat de Jurnalul Naţional.

Posterul a fost publicat astăzi pe ultima pagină a ziarului Jurnalul Naţional.

Campania de solidaritate lansată de Antena 3 aminteşte de celebra campanie a brandului Maggi, din 2005, "Urmează-ţi inima şi câştigă". La acea vreme, geamurile blocurilor au fost împânzite de posterele cu inimioare roşii. Românii sperau că echipa de campaniei a brandului le va bate la uşă pentru a le da un premiu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    lasa geo ca publicul comercial se uita la mizerile de la ferma vedetelor
  • geo geo
    Aseară delirau cum că 8 milioane de români sunt preocupați de soarta Antenelor. Mă bucur că nu mă număr printre ei. Probabil că nici nu sunt 8 milioane. Iar din cei ”preocupați”, peste 80 la sută nu acoperă publicul comercial.

Trimite un comentariu

sus