Skip to main content

Când „partidul” Facebook se supără pe Iohannis: a pierdut mii de fani după declaraţia despre Antene

 
Klasu Iohannis - Mediafax
Klasu Iohannis - Mediafax

UPDATE. Pe lângă cei 2.200 de fani pierduţi ieri, încă 3.100 de oameni au dat unlike paginii de Facebook a preşedintelui până la ora 9.00 dimineaţa.

Publicitate

Mii de like-uri pierdute în câteva ore. Aşa au protestat fanii de pe Facebook ai lui Klaus Iohannis în urma declaraţiilor făcute despre cazul sediilor Antenelor.

Astfel, pagina de Facebook a preşedintelui a scăzut de la aproximativ 1.732.000 de fani, la 1.729.999, la momentul publicării acestui articol.

Potrivit monitorizării Facebrands, într-o singură zi preşedintele a înregistrat un minus de 2.200 de like-uri pe pagină.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la cazul trustului Intact, că libertatea de expimare nu poate fi suprimată pentru ''banale motive administrative'', criticând abordarea ''heirupistă'' a ANAF.

Iohannis: „În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă", a declarat preşedintele la Biblioteca Centrală Universitară, înaintea unei dezbateri.

Ultima postare de pe pagina lui Iohannis a adunat aproape 2.000 de comentarii, multe fiind cirtici referitoare la poziţia acestuia faţă de cazul Antenelor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ghighi Ghighi
    Eu ma bucur ca nu l-am votat!!!Sa se stie...Dar,ce folos????
  • Ghighi Ghighi
    Eu ma bucur ca nu l-am votat !!!Sa se stie.........
  • radu radu
    Presedintele ar trebui sa rezolve problema catastrofala de la TVR, proprietatea statului, nu sa se ocupe de afaceri private.
  • Iulian Iulian
    Nici nu-i pasa lui de disperatii de pe facebook:))) ***cum este presedinte!
  • Horea Horea
    Presedintele a confundat de fapt termenii.
    La noi (in Romania) "heirupist" ar fi metoda obisnuita de munca adica, un fel de "pas cu pas" aplicat in Germania
  • Mm Mm
    Corina are dreptate.Totusi in 2012 la referendum au fost 11% basisti, vad ca Iohannis a "pierdut" cam 1% ,deci si astia sunt in scadere mare.In rest ce sa zic? Ghinion? Totusi 2200 de propagandisti de Facebook pierduti ... sunt multi, unii dintre ei erau gratis. ;)
  • corina corina
    Mai bine, a scapat de basistii spalati pe creier de b1 si turcescu!!!!!!

Trimite un comentariu

sus