Skip to main content

Cătălin Striblea revine în radio: va fi realizator la Digi FM

 
Cătălin Striblea revine în radio: va fi realizator la Digi FM

Digi FM are, din februarie, un nou membru în echipă. Jurnalistul Cătălin Striblea, om de radio şi televiziune, se alătură echipei Digi FM. El va realiza alături de Bogdan Miu matinalul Digi FM. Striblea intră în locul realizatoarei Carmen Constantin. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ea va reveni în echipa de știri Digi24. 

Cătălin Striblea: „Mi-am dorit să mă întorc în radio şi mă bucur mult ca acest lucru se întâmplă la matinalul Digi FM. Echipa de aici şi-a propus să construiască cel mai important radio din România, iar eu sunt sigur că putem face acest lucru. De asemenea, sunt onorat să mă alătur unui proiect de presă cu prestigiu, care resetează piaţa media din Romania. Mă bucur că mă reîntalnesc cu Bogdan, mai ales că în urma cu ceva ani ne propusesem să realizam un proiect comun. Iată, avem acum ocazia. Cred că împreună vom face o emisiune de dimineaţa, în care - şi la radio - informaţia o să revină la putere.”

Publicitate

Bogdan Miu: „De când m-am alăturat echipei Digi FM, mi-am propus să le facem ascultătorilor dimineţile mai frumoase abordând subiectele pe care şi ei le discută în masina, la birou sau acasă. Prin venirea lui Cătălin, echipa de matinal câştigă o voce importantă şi, împreună, o să dăm energie dimineţilor ascultătorilor din toată ţara”.

Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. Şi-a continuat cariera în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC. Matinalul prezentat de Bogdan Miu şi Cătălin Striblea poate fi ascultat, de luni până vineri, de la 06:30 la 10:00, la Digi FM. 

Striblea a declarat în nenumărate rânduri că radioul este marea lui dragostea. Jurnalistul a și participat la concursul de frecvențe organizat de CNA toamna trecură, cu un proiect de radio de infromații, Adevărul Live Fm, după cum paginademedia.ro a scris AICI

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Penibila miscare. L-a uitat cineva pe Scriblea cum presta la RTV sau B1tv?? De abia cand ma obisnuisem cu DigiFM, acum trebuie sa il scot. Nu ma asteptam la asa ceva. Ce mai urmeaza ? Gadea la Digi24? Dezamagit.
  • Ma bucura revenirea lui Striblea la radio. Si cred ca potrivirea cu Digi FM este una foarte buna. Ii voi asculta dimineata, sper sa ma informeze, dar mai ales binedispuna

Trimite un comentariu