Skip to main content

Cazul TVR, discutat mâine în Parlament. Premierul Dacian Cioloş va fi prezent

 
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş

Situaţia Televiziunii publice va fi discutată, mâine, la Parlament, într-o întâlnire iniţiată de conducerea Comisiilor de Cultură şi Mass-Media.

Publicitate

Din partea TVR, la întâlnire a fost invitat preşedintele interimar al instituţiei, Irina Radu şi Comitetul Director care asigură în prezent conducerea televiziunii publice.

La discuţia din Parlament au fost invitaţi premierul Dacian Cioloş, ministrul culturii, ministrul finanţelor, dar şi membri ai comisiilor parlamentare de finanţe-bănci.

Conducerea TVR a avut o întâlnire astăzi, la Parlament, cu grupul liberal de la Senat, în legătură cu necesitatea numirii unui consiliu de administraţie la canalele publice.

TVR funcţionează fără Consiliu de Administraţie de la sfârşitul anului trecut, când raportul de activitate a fost respins de Parlament, ceea ce a echivalat cu demiterea întregii conduceri, în frunte cu preşedintele de atunci, Stelian Tănase.

Întâlnirea de la Parlament vine într-un moment în care TVR se află într-o situaţie critică, cu datorii totale care însumează 150 de milioane de euro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • corina corina
    Una din solutii: concedierea a 1000 de amgajati.
  • Maria Maria
    Vai cate comentarii sunt aici din partea TVR-istilor!
    Ii doar undeva pa astia de propria institutie!
  • Horea Horea
    Una dintre solutii:
    - trasă linie (şterse toate datoriile) si plecat de la O (zero) cu o noua conducere CAPABILĂ si un Consiliu de Administratie DEPOLITIZAT.
    Dupa un an de functionare raportul activitatii. Profit negativ? Paguba platita de conducatorii TVR sau la ... "bulau" cu ei!

Trimite un comentariu

sus