Skip to main content

VIDEO. Codruţa Kovesi a sesizat CSM după ce Antena 3 a trunchiat o declaraţie a sa

 
VIDEO. Codruţa Kovesi a sesizat CSM după ce Antena 3 a trunchiat o declaraţie a sa
Direcţia Naţională Anticorupţie a trimis mai multe precizări privind o serie de afirmaţii făcute joi seara de moderatorii postului Antena 3, privind declaraţii făcute de procurorul-şef Laura Codruţa Kovesi într-un interviu pentru „Adevarul Live“, care au fost scoase din context. Procurorii DNA au sesizat Consiliul Superior al Magistraturii în acest caz, scrie Adevărul.
Publicitate
Potrivit DNA, în data de 18 februarie 2016, la emisiunea „Sinteza zilei” transmisă de postul de televiziune Antena 3, s-au formulat o serie de afirmaţii referitoare la punerea în executare, de către organele fiscale, a unei hotărâri judecătoreşti definitive, afirmaţii reduse la concluziile potrivit cărora ,,Kovesi dă dreptate Antena 3” şi „Şefa DNA recunoaşte că Antena 3 nu trebuie evacuată” - titluri care au apărut persistent pe ecran, pe parcursul emisiunii.

“Cu referire la această împrejurare, procurorul şef al DNA nu a exprimat nici un punct de vedere privind modalitatea în care organele fiscale pun în executare o decizie judecătorească definitivă. Dimpotrivă, procurorul şef Laura Codruţa Kovesi reafirmă cu fermitate principiul potrivit căruia orice hotărâre judecătorească definitivă trebuie executată fără discuţii şi subliniază că acesta este un principiu de bază al statului de drept, care consacră separaţia şi echilibrul puterilor în stat, fiind clar stipulat în Constituţia României’, arată DNA.

De altfel, Adevărul a şi prezentat într-un filmuleţ video faţă în faţă declaraţia trunchiată prezentată aseară de Antena 3 şi pe cea reală:

Conform cu originalul.

Posted by Adevărul LIVE on Friday, February 19, 2016
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • campu-tacit campu-tacit
    SOC! SOC! Statul POATE sa inchirieze...sau poate sa NU inchirieze.

    Clar au denaturat sensul... Problema era ca tot Sistemul, inclusiv Primul Ministru spune ca "valorificarea NU POATE fi facuta decat prin vanzare". Doamna Kovesi spune ca se poate si inchiria...

    Cand eu spun POATE va citesc siteul inseamna ca am posibilitatea sa citesc sau sa nu citesc...nu era evident ca exista si posibilitatea sa nu inchirieze? Era nevoie de toata declaratia?

    Afirmatia doamnei Kovesi contrazice afirmatia Primului Ministru si in integralitatea sa.

    Ei, oricum prosti astia de la A3 ca nu au inteles pana acum ca declaratiile doamnei Kovesi se dau integral - dedicati mai jurnlistilor stirile jurnalul din fiecare seara realizarilor monumentale ale domniei sale..."***"!

    Le-a ofertat si megastarul pe vremuri dar ei nimic, "batman, batman"...
    http://www.stiripesurse.ro/mircea-badea-intalnire-cu-laura-codru-a-kovesi-mi-a-propus-sa_945990.html

Trimite un comentariu

sus