Skip to main content

Cristina Stănciulescu, fost publisher în Ringier, la un nou site de lifestyle. Totul despre noul proiect

 
Cristina Stănciulescu, fost publisher în Ringier, la un nou site de lifestyle. Totul despre noul proiect

Cristina Stănciulescu, fost redactor-şef al revistei Viva şi expublisher al revistelor Ringier, este directorul editorial al unui proiect online de life-style ce urmează să se lanseze în luna martie.

Publicitate

Proiectul se va numi life.ro, iar din redacţie mai fac parte Stela Nadoleanu (care a condus revista Time Out) şi Cristina Manolache (ex Insight).

Detalii despre proiect, în continuare:

- numele viitorului site: life.ro

- lansare: în a doua jumătate a lunii martie

- Echipa editorială este condusă de Cristina Stănciulescu

- dezvoltatorul proiectului este Orlando Nicoară, iar publisher este Tana Pazara. Ea a editat, în trecut, revista Superbebe, care şi-a încetat apariţia pe hârtie.

- zona de vânzări e asigurată Anca Toma, fost şef al vânzărilor online ale Ringier până anul trecut.

- Conceptul: LifeStyle, pe modelul How to spend it.

Cristina Stănciulescu, despre proiect, pentru Paginademedia.ro:

"Life.ro va fi o publicaţie up-market, pentru un public ţintă de 30 de ani şi peste. Scriem de la stil până la bărci, de la sport, până la food, de la travel de înaltă ţinută, rafinat, smart, până la maşini, de la ceasuri şi bijuterii, până la tehnologie.

Caritatea şi civismul sunt domenii care vor fi acoperite, indiferent că vorbim de vedete sau de companii. Charity-ul a devenit aproape un domeniu obligatoriu."

Ce uneşte toate aceste domenii:

"Tonul, care este foarte prietenos, elegant, cu umor, relaxat. Pentru că publicul căruia i se adresează e dat de oameni care ştiu să cheltuiască, care ştiu să-şi trăiască viaţa, pentru care consumerismul nu înseamnă doar o acumulare şi atât", a explicat Cristina Stănciulescu.

Dintre colaboratorii Life.ro:

House & Garden: Omid Ghannadi (desginer de interior)

Şerban Copoţ - Sailing. Copoţ este campion naţional la yachting

Viorel Copolovici şi Manuela Paraschivescu (food & fine living)

Gabriela Massaci (artă)

Marian Pălie (stil)

Cristina Stănciulescu va coordona editorial proiectul, dar va avea şi o serie de interviuri video, sub genericul Life Stories.

"Sunt interviuri video în exclusivitate cu personalităţi, VIP-uri, artişti, cu oamenii zilei, dar nu din zona politică. Sunt interviuri legate de viaţa şi activitatea celor intervievaţi. Am făcut deja câteva", a mai spus Cristina Stănciulescu.

Cristina Stănciulescu a fost, până anul trecut, publisher al revistelor Ringier (mai puţin Elle). Anterior, înainte de preluarea Edipresse de către Ringier, ea a fost redactor-şef al revistei Viva, timp de zece ani. Este şi realizator radio. În fiecare duminică, are emisiunea Turul României, de la ora 12.00, pe Europa FM.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eln eln
    vad ca toata lumea isi face "proiecte" online. Sunt curioasa cu ce se va deosebi cel al dnei Stanciulescu.
  • angela angela
    felicitari.

Trimite un comentariu

sus