Skip to main content

DECIZIE. Pro TV va difuza Bake Off, chiar dacă un jurat are probleme penale

 
DECIZIE. Pro TV va difuza Bake Off, chiar dacă un jurat are probleme penale

Bake off România, emisiunea în care concurenţii se vor întrece în prepararea de produse de patiserie şi cofetărie, va debuta în curând la Pro TV.

Publicitate

Emisiunea de pe Pro TV este într-o situaţie sensibilă după ce unul dintre juraţi, Tudor Constantinescu, a ajuns după gratii în toamna anului trecut. Constantinescu este urmărit penal pentru evaziune fiscală, cu un prejudiciu de peste 500.000 de euro, iar în prezent este în arest la domiciliu, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Filmările pentru acest show au fost realizate în 2015, înainte de începerea problemelor penale ale lui Constantinescu.

Emisiunea, care va debuta în această primăvară la Pro TV, este prezentată de Nicolle Stănese şi va avea 12 concurenţi care se vor bate pentru marele premiu.

Cine face parte din juriul show-ului:

  • Alex Stan este un cofetar cu experienţă de mai mulţi ani într-un laborator ce furniza deserturi pentru trei cofetării din Paris. Revenit în ţară, Alex şi-a deschis propria cofetărie.
  • Simona Pope este pasionată de artă, iar viaţa a îndrumat-o să îşi dezvolte această pasiune în zona culinară. Ea este specializată pe modelaje din pastă de zahăr. Ea şi-a consolidat tehnica în Franţa, unde a urmat cursurile de specialitate de la Ecole Nationale Superieure de la Patisserie. În 2014 a câştigat două medalii, argint şi bronz, la Cupa Mondială de Gastronomie din Luxemburg, preparatele sale cucerind juriul.
  • Tudor Constantinescu a urmat un liceu specializat pe gastronomie şi şi-a făcut stagiul de practică la cele mai bune cofetării din Belgia, alături de chefi renumiţi care l-au ajutat să îşi perfecţioneze tehnica. Experienţa lui Tudor s-a extins apoi în alte ţări din Europa. Constantinescu a mai fost jurat la emisiunea Top Chef de la Antena 1

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    FOARTE BINE TOATE POSTURILE AU PENALI NU I NICIO PROBLEMA , IAR CUI NU I PLACE SA NU SE UITE
  • anca anca
    "și-a adus aportul" nu e o greseala penala, doar gramaticala. Adica un pleonasm. preluat de la pro tv, desigur.

Trimite un comentariu

sus