Skip to main content

Declaraţia lui Cioloş cu ocazia bilanţului DNA, comentată intens pe Facebook

 
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş

"Teama de a asuma decizii, de multe ori de frica DNA, cum s-a împământenit în această ultimă perioadă, poate veni şi din lipsa de claritate a legislaţiei sau a procedurilor de lucru", a scris premierul Dacian Cioloş pe Facebook.

Publicitate

Declaraţia acestuia cu ocazia prezentării de către Kovesi a bilanţului DNA a fost comentată intens de internauţi pe Facebook. Contul de facebook al premierului a fost cea mai comentată pagină de Facebook a unui politician român, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Declaraţia lui Dacian Cioloş a adunat 160 de comentarii pe reţeaua de socializare.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Bogdan Diaconu, Ştefan Alexandru Baisanu şi Remus Cernea au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficială Dacian Cioloş,160 de comentarii la medajul:

Avem nevoie să reinstaurăm un climat de încredere în administraţie, bazat pe transparenţă şi claritate a legislaţiei, a procedurilor şi a actului decizional. Teama de a asuma decizii, de multe ori de frica DNA, cum s-a împământenit în această ultimă perioadă, poate veni şi din lipsa de claritate a legislaţiei sau a procedurilor de lucru. Aici avem de-a face şi cu o responsabilitate politică în actul legislativ. Şi cred că această teamă de DNA nu este din cauza modului în care DNA îşi face treaba în mod exemplar, ci, probabil, de incapacitatea noastră de a progresa cu aceeaşi viteză în performanţă cu care a progresat DNA în aceşti ultimi ani. Eu cel puţin aşa lecturez lucrurile în momentul de faţă.

2. Pagina oficială Nicuşor Dan, 159 de comentarii la mesajul:

Eu cred că ecuaţia acestor alegeri este foarte simplă: oamenii s-au săturat de modul în care s-a facut politică în ultimii 25 de ani. Pentru ca ei sa voteze ceva nou, e nevoie de notorietate şi de încredere reciprocă. Am astăzi o intenţie de vot în jur de 20% şi o notorietate în jur de 45%. Dacă ajung la o notorietate de 80%, pot câştiga şi într-un singur tur.

3. Pagina oficială Bogdan Diaconu, 133 de comentarii la mesajul:

Ruşine Ambasadei Olandei care vrea să facă cluburi pentru homosexuali în universităţile din România! Voi ce părere aveţi?

4. Pagina oficială Ştefan Alexandru Baisanu, 106 comentarii la mesajul:

AM DEMISIONAT DIN PNL, ÎN FAPT, PDL! VOI CANDIDA LA PRIMĂRIA SUCEAVA!

5. Pagina oficială Remus Cernea, 80 de comentarii la mesajul:

Îndoctrinarea religioasă în şcoli şi inconştienţa unor profesori de religie afectează grav din punct de vedere intelectual, moral şi emoţional generaţii întregi de elevi din România. Astfel de ore ar trebui înlocuite cu ore de istorie a religiilor ori de etică. Sistemul educaţional din România este condamnat la marasm atâta timp cât biserica va avea o influenţa majoră asupra elevilor, părinţilor şi profesorilor. Organizaţiilor fundamentaliste precum PRO VITA nu ar trebui să li se permită să îşi promoveze mesajele extremiste în şcoli. Doar printr-o presiune civică de amploare vom reuşi să îi eliberăm pe elevi de această piatră de moară care le compromite în bună măsură, formarea şi viitorul...

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus