Skip to main content

Digi Sport are, de vineri, matinal cu Dan Filoti prezentator

 
Dan Filoti
Dan Filoti
Televiziunea de sport a RCS&RCS va avea de mâine o nouă emisiune, Digi Sport Matinal. Emisiunea matinală va debuta de vineri, 12 februarie, de la ora 10.15 şi va fi prezentată de Dan Filoti.
Publicitate

Emisiunea este una interactivă, telespectatorii fiind în contact direct pe Facebook cu realizatorul. “Continuăm subiectele pe care emisiunile de seara le abordează la cald şi încercăm o abordare mai relaxată, mai puţin încrâncenată şi, pe cât posibil, pe un ton vesel. Nu vor lipsi declaraţiile hazlii ori imaginile care fac deliciul privitorului de sport”, spune realizatorul Digi Sport Matinalului, Dan Filoti.

În prima ediţie, cea de vineri, 12 februarie, de la 10:15, invitaţi vor fi Dumitru Dragomir şi Dani Coman. Alături de ei vor fi jurnaliştii Digisport Radu Drăguţ şi Costi Prună.

„Ne încălzim cu ştirile de la 10 fix, după care avem o pauză de ştiri la 11. În rest, dinamism şi vioiciune. Discuţiile din platou vor alterna cu reportaje, vom intervieva personaje relevante pe subiectul momentului şi vom avea şi o componentă de interactivitate cu privitorul intermediată de instrumentele social media. Aceasta este reţeta dimineţilor perfecte la Digi Sport 1”, spune Dan Filoti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioan pop ioan pop
    Mie imi place ideea. Matinal sau nu, important e ca vom avea parte de stiri corecte si nu cancan din sport. In plus, sper sa aiba mai multe faze amuzante, care sa ne faca diminetile mai frumoase.
  • Marius Marius
    Filoti...o gluma a presei. trist ca astfel de oameni au pretentia ca se pricep la jurnalism. Mai ales pe sticla...In ceea ce priveste job-ul lui ...o alta oprire in drumul lui de Mercenaro-jurnalist..
  • Daniel Daniel
    Faina ideea cu matinal la un post de sport dar subscriu la ideea ca Filoti nu este potrivit pentru o astfel de emisiune defapt nu inteleg dece Digisport insista asa mult cu acest pseudo jurnalist.
  • Vladimir Vladimir
    Buna ideea cu matinalul insa foarte proasta alegerea lui Filoti. Daca ma poate trezi din ceva, e din starea de a ma uita la Digi sau la orice post unde activeaza. Si daca te uiti la primii invitati, un *** care a distrus fotbalul romanesc, nu singurul, si un baiat, fost fotbalist, nu vezi vreo "nebunie" de emisiune.
  • Fane Fane
    Probabil ca rudele lui Filoti nu au ce face dimineata.
  • Adi Adi
    Greu de gasit un prezentator mai insipid,mai sters si mai fara nimic decat Filoti!Sigur,daca Digi vrea sa ne adoarma ,e chiar potrivit .
  • b b
    Matinal de la 10.15 .:))) tare
    Urmeaza Stirile Pranzului de la ora 20.00

Trimite un comentariu

sus