Skip to main content

Gina Pistol va prezenta emisiunea de cooking a Antenei 1, jurizată de Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu

 
Gina Pistol va prezenta emisiunea de cooking a Antenei 1, jurizată de Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu
REÎNTÂLNIRE. Gina Pistol se reîntâlneşte cu foştii Masterchefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. După ce vedeta a fost concurentă în MasterChef-ul cu vedete de la Pro TV din toamna lui 2013, acum a ajuns în postura de prezentatoare.
Publicitate
Gina Pistol se alătură echipei „Chefi la cuţite”, noul show culinar pe care Antena 1 îl pregăteşte pentru această primăvară. Ea va prezenta show-ul produs de Mona Segall şi jurizat de Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu.

„Pentru mine este o mare plăcere să lucrez cu ei. Nu suntem la prima colaborare, noi ne-am înţeles bine dintotdeauna, aşa că nu pot să fiu decât foarte fericită că am fost cooptată în acest proiect. În plus, mă simt foarte mândră să lucrez din nou cu echipa Monei Segall, cea cu care am colaborat la atâtea emisiuni frumoase”, spune Gina Pistol.

Gina Pistol a început deja filmările pentru „Chefi la cuţite”. „În această primă etapă a show-ului, preslecţiile se desfăşoară pe nevăzute. Adică cei trei chefi trebuie să jurizeze farfuriile strict după gust şi aspect, fără să ştie cine este autorul farfuriei din faţa lor. Astfel eu am ocazia să ştiu mai multe decât ei, pentru că eu îi văd pe concurenţi înainte, stau de vorbă cu ei, le aflu poveştile de viaţă şi trăirile pe care le încearcă înainte să intre la probă.

Au fost mulţi care m-au impresionat cu poveştile lor, unii care au dovedit o pasiune fără limite pentru bucătărie, alţii care aveau nevoie de încurajare. Am astfel un atu în faţa chefilor pentru că ştiu cine urmează să intre la gătit şi de multe ori, în pauzele de filmare, facem glume şi ne tachinăm pe acest subiect, tocmai pentru că ei habar nu au pe cine jurizează. E un format care m-a cucerit din prima”, mai spune Gina Pistol.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Caat timp dat in SD in 2016, mereu veti fi sub Pro TV.
  • F F
    @ Iulian : ca sa nu mai fie fostii Masterchefi trebuie sa aiba succes si cu altceva. pana acum nu au nimerit. dar legat de anuntul asta, cum ti se pare ca o vedeta de la Sunt celebru si Ferma vedetelor a ajuns prezentatorul noului show? :))
  • mihai mihai
    Buna observatia lui Iulian. Pai da, Iulian, ca de atunci nu au mai facut mare branza (:
  • Iulian Iulian
    Mereu trebuie sa accentuati pe "fostii Masterchef"?

Trimite un comentariu

sus