Skip to main content

VIDEO. „Joey” din Friends, în noua echipă de prezentatori Top Gear

 
VIDEO. „Joey” din Friends, în noua echipă de prezentatori Top Gear

Actorul Matt Le Blanc, interpretul lui Joey din serialul Friends, se alătură emisiunii Top Gear, în calitate de prezentator, anunţă Independent.co.uk.

Publicitate

Acesta va prezenta emisiunea alături de Chris Evans. Informaţia a fost confirmată de reprezentanţi ai BBC, care au precizat că este pentru prima dată în istoria de 39 de ani a emisiunii când are o gazdă care nu este din Marea Britanie.

Matt le Blanc a şi apărut într-o rubrică a emisiunii Top Gear, pe când era prezentată de Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond. Le Blanc a făcut ture într-o maşină din clasa medie ca preţ, unde a scos cel mai bun timp între vedetele participante.

„Ca pasionat de maşini şi mare fan Top Gear, sunt onorat şi încântat să fac parte din acest show”, a spus actorul. Emisiunea Top Gear ar trebui să revină la BBC 2 în luna mai, potrivit presei.

Reamintim că, anul trecut, BBC a renunţat la colaborarea cu Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului, după o dispută violente a acestuia cu producătorul Oisin Tymon. Richard Hammond şi James May au ales şi ei să se despartă de BBC şi s-au alăturat lui Clarkson, într-un nou proiect ce va fi lansat în acest an pe platforma online Amazon Prime.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus