Skip to main content

Mesajul lui Băsescu de boicot împotriva produselor promovate pe Antene, comentat intens pe Facebook

 
Basescu
Basescu

"Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1", îşi începe Traian Băsescu mesajul prin care a anunţat că se alătură boicotului împotriva brandurilor promovate pe posturile Intact. Textul scris de fostul şef al Statului a fost intens comentat pe Facebook.

Publicitate

Mesajul care l-a făcut pe Mircea Badea să reacţioneze printr-o serie de fotografii cu produse pe care Băsescu spune că renunţă să le mai cumpere a adunat peste 1.200 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Şi pe locul doi în topul celor mai comentate postări de pe Facebook a fost tot un text scris de Băsescu, pe acelaşi subiect, cu o listă extinsă a produselor pe care fostul şef al statului nu o să le mai cumpere pentru că nu vrea să bage "bani în buzunarul turnătorului Voiculescu".

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Victor Ponta şi Nicuşor Dan au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficială Traian Băsescu, 1205 comentarii la mesajul:

Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1! Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice LOreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm. Dacă sunteţi “băsişti“, atît de atacaţi şi pe nedrept dispreţuiţi de oamenii turnătorului Voiculescu doar pentru că nu-l adoraţi pe turnător şi clica lui, vă rog să nu mai cumpăraţi aceste produse. Şi chiar dacă nu sunteţi “băsişti“, cu siguranţă puteţi înlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al clicii lui de la Antena 3.

2. Pagiana oficială Traian Băsescu, 670 comentarii la mesajul:

S-a enervat cineva? Calm, calm...enervarea dăunează grav sănătăţii. Lista extinsă. Familia mea nu vrea să plătească bani pentru propaganda turnătorului Voiculescu şi a acoliţilor săi. Drept pentru care, alături de laptele Zuzu, cosmeticele L'Oreal şi medicamentul Strepsils, familia mea a adăugat pe lista de produse pe care nu le vom mai cumpăra şi sprayul de bucătărie Ambipur, pasta de dinţi Lacalut şi deodorantele Dove pe care le foloseam pînă acum. Motivul? Îşi fac reclamă pe televiziunile Antena 1 şi Antena 3. Pe piaţă, există şi alte produse la fel de bune ca acestea, care nu finanţează prin publicitate pe turnătorul Voiculescu şi pe acoliţii săi de la Antena 3. Îi îndemn pe toţi simpatizanţii mei, cei care zilnic sunt umiliţi la Antena 3 pentru că sunt “băsişti”, dar şi pe cei care nu sunt “băsişti” să nu mai cumpere aceste mărci de produse, care, probabil fără intenţie, par a se asocia cu mîndrie cu turnătorul Voiculescu şi acoliţii lui de la Antena 3. Eu şi familia mea nu vrem să băgăm bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al acoliţilor săi de la Antena 3. Asta pentru că banii de publicitate se regăsesc în preţul cu care noi cumpărăm aceste produse din magazine. De ce să-i dăm bani turnătorului Voiculescu şi acoliţilor săi de la Antena 3?

3. Pagina oficială Victor Ponta, 472 comentarii la mesajul:

1 MILIARD de RON (peste 200 milioane EURO) încasate în plus la buget în ianuarie 2016 doar din TVA - deşi a scăzut cota de la 24 la 9%! Încasări din CAS cu 11% mai mari deşi am scăzut cu 5 puncte procentuale! Încasări din accize mai mari cu 16% prin reorganizarea ANAF şi activitatea Direcţiei Antifraudă! Din aceşti bani s-au acoperit fără nicio dificultate creşterile meritate de salarii de 25% în educaţie şi sanatate şi 10% pentru restul sectorului bugetar! Şi cu siguranţă, dacă exista voinţa politică, reprezintă baza sustenabilă pentru legea salarizării şi noi măsuri de scădere a CAS!

4. Pagina oficială Victor Ponta, 368 comentarii la mesajul:

Eu nu am facut nicio plângere penală - a făcut Corpul de Control în baza unei activităţi de cercetare de câteva luni şi un Raport bazat pe sute de documente! Iar ancheta a pornit de la imposibilitatea recepţionării lucrărilor! Dar e absolut normal - pe cine interesează un prejudiciu pentru Statul Roman de 250 milioane de Euro?! 'Un fleac!' Şi pe cine interesează faptul că în baza documentelor aprobate personal de Dl. Ministru Orban s-a semnat contractul cu Romstrade (firma Dlui. Iordache), evident fără licitaţie, cu două săptămâni ÎNAINTE să se aprobe de către Guvern indicatorii tehnico-economici (adică cea mai directă şi clară ilegalitate pentru care orice funcţionar ajunge în maxim 3 zile direct la "răcoare")! Da, iată că PNL a înţeles "mesajul străzii" şi a pus candidat la Bucureşti un politician nou şi fără pete, un tânăr imaculat! Păi Buşoi era cam de 10 ori mai bun! :)) Eu zic să facă alegerile din 10 tururi!

5. Pagina oficială Nicuşor Dan, 364 comentarii la mesajul:

Pentru că a apărut întrebarea de ce am făcut plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva lui Liviu Negoiţă (PDL) în imediata apropiere a campaniei pentru Bucureşti, ţin să fac următoarele precizări: 1. Plângerea penală a fost făcută în septembrie 2014 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. 2. Deoarece Liviu Negoiţă este de profesie avocat, dosarul a fost transferat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti unde plângerea a fost respinsă ca fiind neîntemeiată. 3. Am acţionat în judecată Parchetul la Curtea de Apel Bucureşti iar în octombrie 2015, am câştigat procesul. Curtea de Apel a dispus ca Parchetul să reia urmărirea penală împotriva lui Liviu Negoiţă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    @ Iulian : asta nu e o greseala gramaticala importanta. de fapt exista o adevarata discutie despre î si â. multi specialisti sustin folosirea doar a lui î, asa ca Basescu e in regula.
  • Iulian Iulian
    DE CE POSTAŢI PE SITE-UL VOSTRU NIŞTE DECLARAŢII PE CARE UN FOST ŞEF DE STAT ROMÂN NU ARE HABAR SĂ SCRIE CORECT GRAMATICAL.

    NU SE SCRIE NICIDATĂ VOCALA "Î" ÎN MIJLOCUL CUVÂNTULUI, decât în câteva cazuri şi Oraşe, Ţări, Nume.

    http://prntscr.com/a9h2pg

Trimite un comentariu

sus