Skip to main content

News.ro, lansat de foştii Mediafax, este online

 
News.ro, lansat de foştii Mediafax, este online
Site-ul agenţiei de presă News.ro, la care lucrează mai mulţi foşti angajaţi ai Mediafax, este de astăzi online, în versiunea Beta.
Publicitate

Ştirile de pe site sunt "la liber" timp de o săptămână, după care fluxul va putea fi accesat în variantă demo, timp de o lună, iar apoi contracost. "Vom lansa toate serviciile agenţiei de presă News.ro pe 29 februarie, astfel că, pentru a accesa în continuare nelimitat ştirile noastre până la 31 martie 2016, te invităm să ne soliciţi un cont demo", se anunţă pe site-ul agenţiei.

Reamintim că în luna ianuarie mai mulţi jurnalişti de la Mediafax au părăsit redacţia pentru a se alătura unui alt proiect dezvoltat de Orlando Nicoară (detalii, AICI).

Redactia este condusa, din functia de director editorial, de catre Dana Curcea (fost redactor-sef Mediafax) si, din functia de redactor-sef, de catre Mona Hera (fost redactor-sef Mediafax in ultimul an). Irinel Bucur (fost publisher Mediafax) este manager de proiect News.ro. Agentia este condusa de catre Cristian Dimitriu, din functia de director general (fost director editorial Mediafax Group si, in perioada 2007-2011, director general Mediafax).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabi gabi
    @vasile, e finantat de orlando...pe drepturi de autor...ca el n-are nicio vina in dosarele mediafax, era doar... director general
  • geo geo
    E un site interesant. Pentru început.
    Cind il vor taxa, voi trece la vecini, adică la Agerpres, Hotnews ori Mediafax...și mai sunt destule publicații electronice de informare, la care poți vizualiza știrile free.
  • Vasile Vasile
    De cine e finantat?

Trimite un comentariu

sus