Skip to main content

Next Star are juriu nou. Pleacă Lora, Connect-R, Maria Carneci și Vasile Muraru. Cine vine

 
Next Star are juriu nou. Pleacă Lora, Connect-R, Maria Carneci și Vasile Muraru. Cine vine

COPIII AU TALENT. Schimbare în emisiunea pentru copii Next Star, de la Antena 1. La masa juraților, din vechea echipă rămâne doar Pepe. Pleacă Lora, Connect-R, Maria Cârneci și Vasile Muraru. O altă schimbare ține de format și permite copiilor să-și prezinte și alte talente, pe lângă muzică, teatru și dans.

Publicitate

Noul sezon al emisiunii prezentate de Dan Negru este jurizat de Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii aduce și o schimbare de format, astfel că show-ul se transformă într-un fel de "Românii au talent" cu copii. 

Noul format le va permite copiilor talentați din mai multe domenii, nu doar la muzică, dans și teatru, să-și demonstreze în fața juraților aptitudinile speciale. De asemenea, se va schimba modul de votare iar publicul, pe parcursul emisiunii, își va vota favoritul pe care-l va putea trimite în finală.

În sezonul trecut, juriul avea cinci membri, iar aceștia erau Lora, Pepe, Connect-R, Maria Carneci și Vasile Muraru. 

Emisiunea „Next Star” revine la Antena 1 din 11 februarie, de la ora 20.30.

“Este primul sezon în care intervine o mare schimbare și sunt foarte curios să văd cum va fi. Mă aștept să fie un sezon cu o mai mare diversitate, să vină copii talentați din mai multe domenii și, astfel, să se complice lucrurile și mai tare la jurizare.

Aștept să le ofer copiilor talentați care vor veni la “Next Star” sfaturile și șansele necesare și să-i sprijin din toate punctele de vedere în așa fel încât, peste ani, să mă mândresc cu faptul că au fost jurizați de mine și de colegii mei și că am făcut alegerea corectă”, spune Pepe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu