Skip to main content

PRO TV anunţă formatul The Voice Kids, a doua oară. Cum se va numi emisiunea în România

 
PRO TV anunţă formatul The Voice Kids, a doua oară. Cum se va numi emisiunea în România

Pro TV anunţă că lucrează la varianta pentru copii a Vocii României. Aceasta este a doua oară când postul vorbeşte despre lansarea The Voice Kids, format cumpărat de la Talpa Global.

Publicitate

De data aceasta, televiziunea spune că a dat drumul la înscrieri şi anunţă programul caravanei care va pleca prin ţară în căutarea celor mai bune voci de copii.

Varianta pentru copii a formatului Vocea României trebuia să fie lansat în România în toamna lui 2014, potrivit unei declaraţii în exclusivitate a Luciei Antal, director de marketing al Pro TV S.A, pentru Paginademedia.ro. Postul anunţa atunci că formatul The Voice Kids va înlocui pentru un sezon Vocea României, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Despre show-ul cu copii pe care îl pregăteşte Pro TV

În România, show-ul se va numi Vocea României Junior. Formatul are o structură similară cu cea a show-ului Vocea României. Copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani vor încerca să impresioneze antrenorii în etapa audiţiilor pe nevăzute, a confruntărilor, dar şi în semifinale şi finală.

Vocea României Junior va fi al doilea talent show cu copii de pe TV, după Next Star, emisiunea prezentată de Dan Negru la Antena 1.

Caravana Vocea României porneşte prin ţară începând din 5 martie, după următorul program:

  • Braşov (5 martie, Hotel Kronwell, ora 09:00),
  • Timişoara (12 martie, Hotel Continental, ora 09:00),
  • Iaşi (19 martie, Hotel Unirea, ora 09:00),
  • Cluj-Napoca (26 martie, Golden Tulip Ana Dome, ora 09:00)
  • Bucureşti (2 şi 3 aprilie)

Despre formatul The Voice Kids

Lansat în anul 2012, formatul The Voice Kids este unul în care divertismentul şi momentele din show sunt gândite pentru a fi urmărite de întreaga familie. După prima difuzare a formatului, în Olanda, show-ul este acum în producţie în peste 30 de teritorii, printre care se numără Franţa, Rusia, Germania, Columbia, US (partea latină) şi Orientul Mijlociu.

Înscrierile se pot face pe site-ul vocearomaniei.protv.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Larisa Larisa
    Vreau sa ma inscriu!!!
  • Dragusin denisa Dragusin denisa
    Va rog ajutatima m-am înscris de 3 ori la vocea româniei junior pentru ca prima data nu mergea sa merg la bucuresti mi-au spus ca sunt deja înregistrată si trebuie sa revin luna viitoare trebuie sa ma înscriu din nou luna viitoare??
  • Florin Salar Florin Salar
    Cum se va numi emisiunea în România? Mamaia copiilor sau Fereste-te de magarus. Trebuie sa fii de doua ori somer sa te uiti la asa ceva.
  • marian marian
    O SA LE DEA PE AMANDOUA IN TOAMNA SAU CEL CU COPII . FAC PRESELECTI SI PENTRU SENIORI DUPA CUM SE VEDE .
  • Boy Boy
    Mai bine faceau un show de dans... Cu copii
  • Iulian Iulian
    Au 50% sanse sa fie pe 1, 50% sa nu fie.

    Daca cei de la Antena1 vor face din X FACTOR ceva mult mai bun decat in anii anteriori, au sansa sa invinga (Exista deja un talent-show cu copii, poate Antena1 o sa puna NEXT STAR la bataie cu VOCEA COPIILOR(ProTV)

Trimite un comentariu

sus