Skip to main content

Pro TV va avea în grilă încă un serial de comedie

 
Pro TV va avea în grilă încă un serial de comedie
Pro TV va avea în grila de primăvară, pe lângă un sezon nou din Las Fierbinţi, un nou serial de comedie. Postul de televiziune anunţă că în curând va fi difuzat serialul de comedie Atletico Textila, în care joacă şi foşti componenţi ai trupei de comedie Mondenii, de la Prima TV.
Publicitate

Antrenorul echipei, Traian (Angel Popescu), merge pe strategia ”Să-i batem! Dar mai întâi să nu luăm bătaie!”, Vlăduţ (Bogdan Cotleţ), unul dintre jucători, nu se teme “de minge propriu-zis, ci de viteza ei”, iar Raluca (Mirela Zeţa), soţia patronului, este depăşită de situaţie: “Am pus picioruşul meu frumos în prag. Şi nu l-a sesizat nimeni!”.

Mirela Zeţa, despre personajul ei: „Raluca Dumitrescu este soţia patronului de club Atletico Textila şi al fabricii de textile, echipa de fotbal şi fabrica pe care trebuie să le manageriez de acum încolo. Este tipul de personaj pozitiv, care trece peste obstacole cu răbdare şi energie bună. Tipul de soţie înţelegătoare, care îşi iubeşte soţul în ciuda diferenţei de vârstă. O femeie care doreşte să îi arate soţului că este capabilă să conducă o echipă de fotbal din divizia D. Doreşte validarea sa de către ceilalţi şi demonstrează că ceea ce îşi doreşte se poate realiza. E un personaj colorat şi vesel, dar care ştie cu cât sacrificiu poţi face realizări măreţe!”

Angel Popescu, despre serial: „În curând, sperăm cu toţii ca Atletico Textila să-i înveselească pe telespectatori într-un mod inedit. De ce spun asta? Este un serial ce are ca tema fotbalul, o lume extrem de vastă şi, totodată, pitorească. Şi de ce are nevoie telespectatorul nostru, dacă nu de pitoresc? Echipa Atletico Textila se zbate în lumea a treia a fotbalului, în acelasi timp având vagi şi străvezii pretenţii de Real Madrid sau FC Barcelona. Şi, exact cum o echipă de actori are nevoie de un regizor, aşa şi această echipă are nevoie de antrenor. Traian este mentorul şi catalizatorul lor, care, la fel ca şi echipa, deşi este un antrenor obscur, are accese de antrenor de Champions League, cum ar fi Jose Mourihno sau Pep Guardiola. Evident că aceste contradicţii vor crea un comic siropos, la care îi invităm pe telespectatori să participe intens. Ar fi multe de dezvăluit, dar fiind surprize, le lăsăm sa fie savurate la momentul respectiv. În final, în numele personajului Traian, am de făcut câteva amendamente: Dragii mei, fotbalul e simplu: Ai, n-ai mingea, tragi la poartă! Mingea e rotundă, gazonul e verde. Focul la ei! Ia-o de mânere! Şi, nu în ultimul rand, textila nu se rupe!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    @Constantin: de unde stii? a aparut primul episod pe undeva?
  • Constantin I poole spata Constantin I poole spata
    E cum era " la servici " pe vremuri
    Nu mă voi uita, uite asa, parcă, net-ul n-ar fi suficient
  • Gabriel Gabriel
    Andreea face parte din distributor conform ProTV http://www.protv.ro/stiri/pro-tv-prezinta-atletico-textila-fotbal-si-umor-de-calitate-intr-un-nou-serial-de-exceptie.html
  • Stella Stella
    Va rog mult de tot sa imi spuneti si mi-e daca mai puteti sa postati audientele serialelor tv pe luna decembrie 2015 sau ianuarie 2016.Multumesc.
  • Andrei Andrei
    Eu cred ca o sa fie si Andreea, e prea talentata si desteapta ca sa nu se fi dus cu gasca!
  • geo geo
    Să înțelegem că Andreea Grămoșteanu nu mai face parte din distribuție ?
  • Florin Florin
    Mi-ar fi placut sa faca Mondenii la Pro.
  • Iulian Iulian
    Logo-ul vechi al Stelei putin modificat si cu 3 stele:))))

Trimite un comentariu

sus