Skip to main content

Sabin Orcan rămâne doar duminica cu emisiunea X Press. Ce va fi în locul lui

 
sabin orcan
sabin orcan

Schimbări în grila din prime-time la B1 TV. După modificările de grafică şi schimbările din timpul zilei, emisiunea X Press, principalul talk-show al postului în prime-time, devine săptămânală.

Publicitate

Producţia va fi difuzată duminica, în intervalul 21.00 - 23.00. În locul lui Orcan vor intra programe de ştiri cu invitaţi în studio, care vor fi prezentate prin rotaţie, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. În această săptămână, prezentator este Nelu Barbu.

Sabin Orcan a preluat tronsonul de seară la sfârşitul anului trecut, după plecarea de la B1 a jurnalistului Cătălin Striblea.

Televiziunea de ştiri a început schimbările în urmă cu două săptămâni, când pe post a apărut o nouă grafică, a continuat apoi cu schimbările din emisiunile zilei: Talk B1 şi România, acum (prezentată de Irina Petraru), au fost înlocuite de programe de ştiri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dumitru banea dumitru banea
    pacat mai e ceva de spus? cum de nu-si fac postul lor daca deranjaza? nasule invita-i la tine ca tu ai mai ramas ....se pare.
  • mihaela mihaela
    Cu o singura televiziune adevarata de stiri,digi24, unde -i libertatea presei? Nu-mi spuneti ca Orcan nu avea audienta,in formatul actual v-a crescut audienta?D-le Oancea candidati cumva la urmatoarele alegeri?Noi vom trai si fara b1 nu stiu cum va trai b1 fara noi.
  • coco coco
    pe zi ce trece constat ca punctele de vedere ale B1 nu mai sunt si ale mele.Personal nu mi-am schimbat nici o atitudine, dar B1 da. Dupa cum se vede, Romania TV si-a ajustat comportamentul fata de basescu asa ca ar fi posibil sa va ia toata audienta. Imi placea Orcan ,Duta,Prisecariu chiar si Badin. Acum au ramas oameni fara sare si piper
  • getti getti
    Regret ca ati renuntat la un om de televiziune atat de bun! Va urmaream in fiecare seara, recunosc pentru d.l Sabin Orcan! Cu regret, nu va mai urmaresc cu acelasi interes!
  • Ioana Ioana
    Da, dupa Badin,S.Matei, M.Puscalau s.a., pe care i-ati alungat sau i-ati facut sa plece , a mai ramas Orcan , da' sa vezi surpriza!....Numai o zi pe saptamana! Nu mai convingeti pe nimeni d-le Oancea ca sunteti singurul care luati hotararile la B1 tv! Orcan, ca si ceilalti de care ati "scapat" intr-un timp f.scurt, au DERANJAT. Pe cine?! Poate raspundeti dvs. d-le Oancea!
  • maria maria
    b1tv este condus de un fost angajat al securistului voiculescu, este postul care m-a dezamagit cel mai mult a dat afara toti jurnalistii buni gen; mihai duta, catalin prisacariu, sorina matei, catalin striblea desi aici am indoieli cu asta mai nou vad ca si malin bot nu prea mai apare! deci ma mut pe digi24 si filme de doi lei indiene pe nationaltv.
  • Fulga Fulga
    Sorin Oancea e omul lui Voiculescu!!! A pus mana pe B1 special sa-l aduca la tacere!!
    Dar trecem pe Digi 24! Nu ma mai uit nici la Banciu, sa se duca la naiba B1
  • mihaela tanase mihaela tanase
    Pacat!!!...nu stiu care este ,,politica''postului? Odata cu trecerea timpului ,am vazut cum au disparut de la B1 moderatori foarte buni... Catalin Prisecariu,Catalin Striblea si acum Mihai Duta si Sabin Orcan.D-le Oancea,chair vreti sa va alaturati Antenelor si Rtv?Pana va hotarati ,eu o sa ma uit la Nasul tv si mai ,,butonez'' pe ici pe colo.Atentie!!!..daca va trece prin minte sa renuntati si la Banciu....ADIO RATING!!! Cu Irina Petraru ,a carei voce e greu de suportat mult timp ,veti pierde telespectatorii precum Johannis,like-urile.
  • Gh.Dinulescu Gh.Dinulescu
    Dacă ăsta e cel mai bun de la B1, înseamnă că B1 e ZERO!
  • Mihaela Mihaela
    Imi pare foarte rau . Foarte bun prezentator ,asteptam in fiecare seara sa apara cu ceva nou si serios si cu idei de dreapta serioase , de minciuni si de PSD santem satui.
  • Leontina David Leontina David
    Pacat,era cel mai bun moderator pe care il avea postul B1tv. Poate acum, ca "victimele" de la Antena3 au probleme cu sediul, o sa-i gazduiti dvs. Si asa , aveti destui moderatori si reporteri care te fac sa schimbi urgent programul.
  • Leontina David Leontina David
    Era cel mai bun moderator pe care il avea postul B1tv. Poate acum, ca " victimele" de la Antena3 au probleme cu sediul, o sa- i gazduiti dvs. Si asa aveti destui moderatori si reporteri care te fac sa schimbi urgent programul.
  • Leontina David Leontina David
    Era cel mai bun moderator pe care il avea postul B1tv. Poate acum, ca " victimele" de la Antena3 au probleme cu sediul, o sa- i gazduiti dvs. Si asa aveti destui moderatori si reporteri care te fac sa schimbi urgent programul.
  • Florin Florin
    Daca nu stiati aflati acum. Televiziunea e o afacere, nu e cercul micului jurnalist de la Palatul Copiilor. Deci e pe bani, adica pe audiente. Si *** cu o emisiune care se afla pe locul 27 din 30 in clasamentul emisiunilor de gen?
  • Dorin Vr Dorin Vr
    Pacat,pierdeti si ultimii fani...urmeaza Banciu ?

Trimite un comentariu

sus