Skip to main content

Simona Halep debutează mâine la Dubai. Turneul este transmis în direct de Digi Sport 2

 
Simona Halep debutează mâine la Dubai. Turneul este transmis în direct de Digi Sport 2

Simona Halep, ocupanta locului trei în topul WTA, debutează mâine la turneul din Dubai, pe care anul trecut l-a câştigat după o finală contra Karolinei Pliskova.

Publicitate

Digi Sport 2 difuzează, în exclusivitate în România, întrecerea din Emiratele Arabe Unite, dotată cu premii totale în valoare de 1.734.900 de dolari. Primul meci al Simonei este transmis mâine în direct, nu înainte de ora 17.00.

Simona Halep este deţinătoarea trofeului şi principala favorită a turneului şi va intra în competiţie din turul al doilea. Ea va juca împotriva Anei Ivanovic.

În meciurile directe Simona Halep este condusă cu 3-2 de către jucătoarea din Serbia. Ultima dată cele 2 s-au întâlnit la Turneul Campioanelor din 2014, în faza grupelor iar Ana Ivanovic a câştigat, atunci, cu 7-6 (7), 3-6, 6-3.

Dacă va trece mai departe, sportiva din România s-ar putea întâlni cu Barbora Strycova (29 de ani, locul 41 WTA) sau Svetlana Kuznetsova (30 de ani, locul 17 WTA). În semifinale, ar putea să joace cu Belinda Bencic (locul 11 WTA), Carla Suarez Navarro (locul 8 WTA) sau Andrea Petkovic (locul 23 WTA).

Turneul de la Dubai, de categorie Premier, va avea loc în perioada 15-20 februarie şi este transmis în direct şi în exclusivitate pe Digi Sport 2.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Belinda Bencic a pierdut aseara in fata Jelenei Jankovic. Daca va castiga, Simona va juca , cu invingatoarea dintre Barbora Strycova si Julia Goerges. Kuznetzova a pierdut. La ora cand ati scris acest articol, Kuznetzova pierduse de 2 zile. Doar Belinda Bencic - Jelena Jankovic era in desfasurare si s-a terminat dupa ora 18:00 ora Romaniei

Trimite un comentariu

sus