Skip to main content

Studioul Cronicii Cârcotaşilor se mută din Pipera. Huidu: am înţeles că sunt discuţii cu Antenele

 
Studioul Cronicii Cârcotaşilor se mută din Pipera. Huidu: am înţeles că sunt discuţii cu Antenele

UPDATE. Surse din interiorul Intact au confirmat pentru Paginademedia.ro că studiourile Antena 3 se vor muta în Pipera, acolo unde Prima TV fima Cronica Cârcotaşilor şi Trăsniţii.

Publicitate

Studioul emisiunii Cronica Cârcotaşilor se mută din Pipera. Contractul pentru hala în care se filmau Cronica şi serialul Trăsniţii expiră la sfârşitul lunii februarie, iar demontarea fizică a platoului a început deja, după cum se vede în galeria foto.

"S-a încheiat contractul şi s-a eliberat locul", a declarat pentru Paginademedia.ro Şerban Huidu, producătorul emisiunii Cronica Cârcotaşilor. "Din câte am înţeles, sunt discuţii pentru ca acolo să fie studiouri ale Antenelor", a spus în exclusivitate pentru Paginademedia.ro Şerban Huidu.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Prima TV au spus că sunt în căutarea unui nou studiou pentru Cronica Cârcotaşilor, au mai multe variante, dar n-au semnat încă niciun contract.

Prima TV a avut contract de chirie pentru spaţiul din Pipera, din Iride Park, pentru o perioadă de zece ani. Potrivit unor surse apropiate postului TV, insolvenţa Prima TV, dar şi faptul că "Iride Park a primit o ofertă mai bună", au dus la încheierea contractului cu postul TV deţinut de Cristian Burci. Potrivit aceloraşi surse, studioul Cronicii ar urma să fe folosit de Antena 3.

Prima TV mai are şi alte spaţii în complexul Iride Park, în care funcţionează în continuare.

Unde va filma Cronica?

Şerban Huidu:

"Sunt mai multe variante posibile, dar există şi situaţia în care până pe 7 martie, când avem prima ediţie, să nu găsim un studio nou. Atunci vom filma în stradă. Am mai filmat şi în trecut, nu ar fi prima dată. Noi nu ne victimizăm", a mai spus Huidu.

"Oricum, în noul sezon, va fi o schimbare de abordare şi de filmare. Totodată, în locul Juke Box îl vom avea pe DJ Robert Georgescu", a adăugat Huidu.

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor, care este în prezent promovată pe post cu Huidu, Codrut Keghes şi Ioana Petric, va debuta la Prima TV cu un nou sezon la începutul lunii martie.

Cristian Hrubraru, care în sezonul trecut făcea echipă cu Ioana Petric, nu se va mai afla la pupitrul Cronicii Cârcotaşilor în noul sezon. El se va ocupa doar de Rock FM, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a emisiunii.

Un membru în echipa tehnică Cronicii a publicat pe Facebook o serie de fotografii cu procesul de mutare a studioului emisiunii Cronica Cârcotaşilor.

GALERIE FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    de acum inainte, cronica se va filma in masina lui huidu, ca sa se vada mai bine urmatorul accident. sa mai aiba si ei o atentie....

    cat despre antene, varanul va fi dat afara si acolo cat de curand.
  • maria maria
    oameni decenti, oameni cu capul pe umeri, astept cronica circotasilor cu nerabdare. Serban Huidu abea astep sa te vad la treaba! sanatate multa si emisiuni cit mai frumoase.
  • huidu huidu
    Pe trotuar pieton....glumetule!,
  • Orlando Magic Fm Orlando Magic Fm
    Pentru binele tuturor sper ca Huidu sa nu fie in strada. Ultima oara a fost mortal.

Trimite un comentariu

sus