Skip to main content

Tanănana: mergem mai departe. Un singur fost Guerrilla rămâne în radio

 
Tanănana: mergem mai departe. Un singur fost Guerrilla rămâne în radio

Un singur fost Guerrilla rămâne la postul de radio Tanănana. După plecarea lui Vlad Craioveanu, care realiza matinalul, alţi cinci oameni care au lucrat în trecut la Guerrila nu se mai regăsesc în proiectul Tanănana.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, pleacă de la Tanănana Mircea Oculeanu, Călin Gheorghe, Bogdan Şerban şi Alexandru Anghel. Bogdan Şerban realiza la Tanănana segmentul 16.30-19.00, iar Călin Gheorghe prezenta între 19.30 şi 22.30. Alexandru Anghel se ocupa de muzică.

Singurul exGuerrilla care rămâne în postul de radio este Ciprian Muntele, care realiza matinalul împreună cu Vlad Craioveanu.

Tanănana: "Promisiunea unui produs editorial de calitate rămâne". Cu ce nume

Proiectul Tanănana continuă, asigură oficialii postului de radio într-un comunicat trimis Paginademedia.ro.

Potrivit reprezentanţilor staţiei, "promisiunea unui produs editorial de calitate rămâne".

Numele confirmate în echipa staţiei: Gojira, Ciprian Muntele, Anca Maco şi Anca Niţă.

Luni, Tanănana nu va avea un program matinal. Pe post va fi muzică, vor fi ştiri şi pomouri.

Poziţia oficială Tanănana:

"TANĂNANA pregăteşte o propunere specială pentru publicul de radio amator de muzică bună şi conţinut deştept. Muzica TANĂNANA va comanda din fruntea topului priorităţilor, iar structura de conţinut va ţine ritmul - actual şi dinamic, în fiecare clipă atent la interesele ascultătorilor.

Tânăr şi energic, TANĂNANA îşi păstrează statutul de curator de muzici bune şi proaspete, de informaţii relevante din zonele muzicale, culturale, sociale urbane, reprezentative pentru comunitate. Îşi va întregi discursul şi personalitatea prin voci relevante pentru zona de interes şi profilul consumatorului.

Proiectele comerciale demarate cu clienţii şi partenerii vor fi integrate natural în conţinutul şi specificul zonei de interes TANĂNANA. Pentru brandurile care îşi doresc să comunice diferit şi eficient cu un public sătul de banalităţi, proiectele speciale vor căpata noi dimensiuni şi vor lansa provocări reale.

Promisiunea unui produs editorial de calitate rămâne, pornind de la muzica atent aleasă şi ştiri la fix în fiecare oră; proiectul editorial TANĂNANA implică o echipă din care fac parte nume ca GOJIRA, Ciprian MUNTELE, Anca MACO şi Anca NIŢĂ.

TANĂNANA este un canal alternativ de muzica şi entertainment lansat în Aprilie 2015, ce poate fi ascultat pe 92,7 FM în Bucureşti, 89,7 FM în Timişoara, 93,5 FM în Medgidia şi 97,6 FM în Huşi şi online pe www.tananana.ro. Tot din acest an vor începe emisia şi noile staţii din Târgovişte, 90,5 FM si Hunedoara, 92,1 FM.

Obiectivul acestui proiect rămâne crearea unei platforme de exprimare pentru comunitatea alternativă, proactivă, unită si urnită de idealuri precum libertatea de expresie, apropierea de manifestările culturale reale, progresul prin idei şi inovaţie, atitudinea pozitivă şi trăirile generate de puterea muzicii cu personalitate şi impact."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alt ascultator Alt ascultator
    Din punct de vedere muzical mi se pare cel mai tare radio din Romania .
    Nu aud Smiley , carlas dreams , si alte porcarii de genu , nu se repeta piesele , e potrivit pentru gustu meu . Intradevar numele radioului e penibil .
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    De ce trebuie distrusi acum in loc sa ii incurajam?
  • Florin Salam Florin Salam
    Daca scriam in clasa a treia la compunere "muzica TANĂNANA va comanda din fruntea topului priorităților", cred ca nu treceam clasa.
  • marius botea marius botea
    un proiect prost, incoerent, inceput cu scandal. un radio fara viitor...
  • FMistu' FMistu'
    1. lipsa unei strategii a radioului;
    2. lipsa unei strategii coerente;
    3. numele radioului este varza, ales la misto; si, culmea, greu de nimerit in pronuntie de catre public. ori cand cei care aud numele dau in balbaiala ca sa il pronunte, deja ai o problema. adica esti cool :))
    4. muzica (biip)ay...
    5. management incompetent, care a vrut doar sa isi ia niste banuti de undeva si sa se plimbe prin lume. cum poti sa lansezi ceva pe piata in ziua de azi, fara sa te duca mintea sa faci pic de promovare?
    6. oameni slabi in echipa initiala, managementul facand greseala clasica de a-si inchipui ca daca aduc niste oameni care au un oarecare nume vor atrage si audienta, de la sine! soc si groaza! au mai crezut si altii inaintea lor aceeasi prostie si au facut praf totul
    7. muzica
    8. muzica
    9. muzica
    10. muzica...
  • dobitovsky dobitovsky
    In situatia asta, noi ne retragem, atat de pe frecventa cat si social media. Ne luam 'like-ul, follow-ul si la revedere.
  • Un ascultator Un ascultator
    "Își va întregi discursul și personalitatea prin voci relevante pentru zona de interes și profilul consumatorului." Asa e, ba, Bogdan Serban nu e deloc relevant... E vina conducerii pentru ca n-au promovat postul in niciun fel. Sincer, singurul loc in care am auzit de existenta Tananana e Pagina de Media :))
  • Ionut Ionut
    Păcat că din ambiţiile unei directoare se distruge încă un post ce putea să fie unul bun.
    Faptul că oamenii din acest radio au fost puşi în preaviz nu avea cum să redreseze Tananana, era clar ca responsabilitatea pentru eşecul din audienţe nu e asumat de conducere.
    În loc să atragă publicul Guerrilla au distrus tot ce au făcut în aproape un an de când există...

Trimite un comentariu

sus