Skip to main content

Top Gear va avea şase prezentatori plus Stig

 
Top Gear va avea şase prezentatori plus Stig
De câţi oameni este nevoie să-i înlocuieşti pe Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May la Top Gear? De şase: Un actor, o şoferiţă de curse, o vedetă YouTube, un fost proprietar al unei echipe de formula 1, un jurnalist din zona auto-moto şi un om de radio. Lor li se adaugă şi „necunoscutul” Stig.
Publicitate
Aşa arată echipa de prezentatori a emisiunii Top Gear anunţată astăzi de BBC. Show-ul este programat să începă cu cei şase în luna mai.

Cine sunt cei şase: actorul Matt LeBlanc (Joey din Friends), şoferiţa de curse Sabine Schmitz, Chris Harris - vedetă pe YouTube, expertul în formula 1 Eddie Jordan, fost proprietar al echipei Jordan, jurnalistul specializat pe auto Rory Reid, iar cel de-al şaselea este realizatorul radio Chris Evans.

Eddie Jordan a avut echipa de formula 1 Jordan, din partea căreia au concurat nume precum Michael Schumacher şi Damon Hill.

Reamintim că, anul trecut, BBC a renunţat la colaborarea cu Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului, după o dispută violente a acestuia cu producătorul Oisin Tymon. Richard Hammond şi James May au ales şi ei să se despartă de BBC şi s-au alăturat lui Clarkson, într-un nou proiect ce va fi lansat în acest an pe platforma online Amazon Prime.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus