Skip to main content

Un apropiat al lui Sebastian Ghiţă iese din acţionariatul România TV

 
Romania TV
Romania TV

Radu Mihai Tronaru, un apropiat al lui Sebastian Ghiţă, iese total din acţionariatul România TV. Acesta deţinea, conform ultimei declaraţii depuse la CNA, 5% din Ridzone Computers, compania care operează licenţa postului de ştiri.

Publicitate

În urma modificării, Ridzone Computers are un singur acţionar. Este vorba de Gheorghe Catrinel Maria, care deţine şi funcţia de manager al companiei.

CONTEXT. Aceasta este a doua modificare de acţionariat în patru luni de zile. În noiembrie 2015, compania RTV Satellite a ieşit din acţionariatul postului controlat de Sebastian Ghiţă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În locul societăţii a intrat Catrinel Gheorghe, cea care are funcţia de manager, potrivit informaţiilor postate pe site-ul postului.

Astfel, în toamna anului trecut, Ridzone Computers avea următoare structură de acţionariat: Catrinel Gheorghe (96%) şi Radu Mihai Tronaru (4%).

La momentul respectiv, reprezentanţii postului au făcut o menţiune interesantă în documentaţia depusă la CNA şi anume că în acţionariatul postului ar putea intra un „grup european de media”, fără a se preciza însă numele acestuia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus