Skip to main content

Victor Ponta i-a urat la mulţi ani lui Hagi, internauţii au comentat intens

 
Foto: Facebook Victor Ponta
Foto: Facebook Victor Ponta

Victor Ponta i-a urat la mulţi pe Facebook lui Gică Hagi, care a împlinit acum trei zile 51 de ani. Mesajul fostului premier a fost intens comentat pe reţeaua de socializare.

Publicitate

Cu acest mesaj, pagina oficială a lui Victor Ponta a fost cel mai comentat cont de Facebook din categoria Politic, pe weekend, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro. Postarea aniversară a adunat 850 de comentarii pe Facebook.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Elena Udrea şi Alina Gorghiu au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Victor Ponta, 850 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Poate că alţii au uitat (sau au alte lucruri mai importante), dar eu vreau să-i urez din toată inima "La mulţi ani!" lui Gică Hagi - cel mai iubit dintre români nu doar la noi în ţară! Sănătate şi multumim încă o dată pentru tot ce a făcut pentru noi!

2. Pagina oficiala Elena Udrea, 451 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Astăzi am vizitat întâmplător un colţ de Rai. Mănăstirea Nucet, din Dâmboviţa. Monument istoric ale cărui începuturi sunt la 1400, este acum în grija unor măicuţe harnice şi cu dragoste de oameni şi de frumos. Cei care vreţi să mergeţi să vă rugaţi lui Dumnezeu într-un loc liniştit, dar şi încântător, o mănăstire la marginea pădurii mirosind puternic a primăvară, cu o curte plină de flori, căţeluşi, iepuri, porumbei, personaje din poveşti, mergeţi la Nucet. O să aveţi parte de Fericire, de clipe rare în care să vă încărcaţi spiritual şi să vă relaxaţi.

3. Pagina oficiala Daniel Ghita, 448 de comentarii pe Facebook, la mesajul:

Doua persoane m au dezgustat azi: Alina Gorghiu.Ea doreste sa puna bolnavii cu cancer la plata! Din ce sa plateasca oamenii bolnavi, tratamentul de cancer? Din pensia de 500 Ron, sau salariul de 1000 Ron? Nu va este rusine? Oamenii abia supravietuiesc. De unde sa aiba oamenii bani sa mearga la controale preventiv? Oamenii in Romania merg la doctor doar cand ii doare ceva.

4. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 305 de comentarii pe Facebook, la mesajul:

Cum se respectă legea în România: un interlop bate o salvamontistă, iar jandarmul stă liniştit la ţigară cu interlopul... Ce părere aveţi, mai sunt românii în siguranţă în ţara lor?

5. Pagina oficiala Alina Gorghiu, 218 comentarii pe Facebook la mesajul:

An de an, în prima zi de joi a lunii februarie, are loc la Washington Micul dejun cu rugăciune (National Prayer Breakfast), un forum ce reuneşte mii de invitaţi din Statele Unite şi din multe ţări ale lumii, în frunte cu preşedintele SUA, membri ai Congresului, lideri religioşi de diferite credinţe. Am avut ocazia să discut cu mulţi oameni, americani şi europeni, care ştiau multe despre România şi care au avut cuvinte de apreciere despre evoluţia ţării noastre, dar şi să ascult ultimul discurs pe care Barack Obama l-a susţinut în calitate de preşedinte al SUA la acest eveniment anual.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus