Skip to main content

VIDEO ARHIVĂ. Defunctul OTV, părintele victimizării în direct. Imagini de când “dictatorul Băsescu” era de vină pentru închiderea postului

 
VIDEO ARHIVĂ. Defunctul OTV, părintele victimizării în direct. Imagini de când “dictatorul Băsescu” era de vină pentru închiderea postului

VIDEO ARHIVĂ. Paginademedia.ro scoate din arhiva site-ului un material despre "părintele" victimizării în direct, defunctul OTV. Articolul prezintă imagini de pe vremea când Dan Diaconescu a mobilizat toate resursele pentru a susţine cauza postului, a cărui închidere fusese decisă de CNA.

Publicitate

Articolul din arhiva Paginademedia.ro:

Tactica victimizării în direct a fost o “armă” folosită intens de fostul OTV al lui Dan Diaconescu. Vinovatul: “dictatorul Băsescu”. Paginademedia.ro vă prezintă câteva imagini din arhivă, cu realizatori ai postului invitaţi în studio, cu “simpatizanţi” veniţi să susţină “televiziunea poporului”, dar şi cu imagini care frizează ridicolul.

Imaginile de mai jos au fost înregistrate de Paginademedia.ro în 2014, când CNA a decis închiderea OTV pentru campanie electorală intensă pe care o făcea pentru partidul lui Dan Diaconescu.

Unul dintre telespectatori a cerşit în direct. Nu un sediu, ci ceva mărunţiş să ajungă acasă. Un altul a recitat o poezie: “Refacem fabrica de tractoare, pământul ţării să se are, alimente cancerigene să nu mai importăm, naturale să mâncăm”.

VIDEO. Poezia de la OTV:

VIDEO. Cum să cerşeşti în direct:

Vis de (secretar) general: „Sunt generalul care a ţinut trupele în cazărmi”.

Tot la OTV, secretarul general al Partidului Poporului a povestit cum a salvat România.

„Sunt generalul care a ţinut trupele în cazărmi”.

De ce?

Pentru că a convins membrii filialei partidului să stea acasă, să nu dea buzna în Bucureşti în apărarea lui Diaconescu, declanşând astfel o revoluţie. „Ca să nu paralizăm România!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus