Skip to main content

Vlad Craioveanu, ultima zi la matinalul Tanănana

 
Vlad Craioveanu
Vlad Craioveanu

Matinalul Vlad Craioveanu a încheiat astăzi colaborarea cu postul de radio Tanănana. „Astăzi a fost ultima mea zi. Să aveţi grijă de voi. Îi pup pe colegii de aici, de care o să-mi fie dor”, a spus Craioveanu în finalul emisiunii de astăzi.

Publicitate

Plecarea vine după ce omul de radio a fost în preaviz în ultima lună. De altfel aproape toţi angajaţii postului Tanănana au fost în preaviz. Măsura a fost luată de conducerea postului ca urmare a cifrelor slabe de audienţă, anunţate în luna ianuarie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

“Analizăm fiecare om în parte şi vedem cine şi cu ce continuăm, după perioada de preaviz. Din punctul meu de vedere, toată lumea este în preaviz. Toată lumea a fost înştiinţată că rezultatele au fost sub aşteptări şi că există posibilitatea reorganizării staţiei.”, a declarat şefa staţiei, Liliana Georgescu, pentru paginademedia.ro, la începutul acestei luni.

Pe de altă parte, Craioveanu declara la momentul respectiv, pentru Paginademedia: „Indiferent de reorganizare, dezorganizare, neorganizare, eu aleg să plec”.

Postul Tanănana a fost rebrenduit în prima parte anului trecut, din Activ EFEM, cu Craioveanu şi Ciprian Muntele la matinal.

În ultimii trei ani, Vlad Craioveanu a lucrat la Guerrilla, Radio 21, Vibe FM şi Tanănana. În 2013 a părăsit Radio Guerrilla, unde realiza matinalul alături de Mihai Dobrovolschi. În acelaşi an, el s-a alăturat grupului Lagardere unde s-a ocupat de matinalul Radio 21. A fost o relaţie scurtă, de doar un an. Vlad Craioveanu a fost mutat la Vibe FM după venirea lui Mihai Găinuşă la 21 (şi el a plecat între timp, la Seven). Câteva luni mai târziu, în ianuarie 2015, Craioveanu a lăsat Vibe FM, post care şi-a schimbat profilul muzical, în soft gold (detalii, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bogdan n bogdan n
    vlade, nu aveai ce cauta in gluma aia proasta de radio. e un proiect fara cap si doar cu coada.

    ;)

Trimite un comentariu

sus