Skip to main content

Acasă Gold difuzează de astăzi serialul de comedie Familia Heck

 
Acasă Gold difuzează de astăzi serialul de comedie Familia Heck

Cel de-al treilea sezon al serialului de comedie Familia Heck debutează de astăzi la Acasă Gold. Postul difuzează zilnic, de luni până duminică, de la 21.30 câte două episoade ale producţiei.

Publicitate

Sitcom-ul american prezintă viaţa lui Frankie Heck (Patricia Heaton), o femeie de vârsta a doua din clasa muncitoare, şi a soţului ei, Mike (Neil Flynn). Cei doi locuiesc în micul oraş fictiv Orson, Indiana, împreună cu cei trei copii ai lor, Axl (Charlie McDermott), Sue (Eden Sher) şi Brick (Atticus Shaffer).

La început, Frankie lucrează la un dealer auto, dar, având rezultate slabe în acest domeniu, se orienteză către o altă meserie şi devine asistent dentar. Soţul ei are mai multe reuşite profesionale şi susţine familia din punct de vedere financiar, însă Frankie se plânge de foarte multe ori de lipsa lui de afecţiune.

Cei trei copii sunt foarte diferiţi. Fiul cel mare, Axl, este un adolescent popular, dar nemotivat şi arogant, având rezultate foarte bune la sport, dar nu şi la şcoală. Sue este o tânără entuziastă, dar fără succes şi cu probleme sociale, iar fiul cel mic, Brick, este un băiat inteligent, introvertit şi cu un comportament ciudat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciobotea Dan Ilie Ciobotea Dan Ilie
    Foarte tare The Middle. Pacat ca nu mai traduce nimeni acest serial.

Trimite un comentariu

sus