Skip to main content

Andreea Marin revine la TVR. Ce emisiune va face fosta zână a suprizelor

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Andreea Marin a anunţat că revine în televiziune, cu o emisiune despre femei. Vedeta va realiza un program care va fi difuzat duminică seara la Televiziunea Română.

Publicitate

"Pregătesc o emisiune TV. În trei săptămâni şi jumătate revin în televiziune, la televiziunea naţională", a declarat Andreea Marin la emisiunea Răi da' buni, realizată de Mihai Morar la Antena Stars.

Din informaţiile Paginademedia.ro emisiunea nu va fi plătită de TVR, ci îşi va asigura singură finanţarea.

Fosta "zână a surprizelor" a vorbit despre formatul noii emisiuni, care s-ar putea numi Preţuieşte viaţa.

"E un program diferit de tot ceea ce am făcut odinioară. Înainte făceam programe ample şi ca locaţie şi cu un public de sute de oameni în sală. De data aceasta, e un program dedicat în principal femeilor, acelora care cred că schimbarea poate fi făcută oricând. Uite, eu am făcut-o la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile, minte, trup şi suflet.

Emisiunea va avea 40 de minute concentrate, duminica seara şi va fi despre alegerile pe care le faci în viaţă, despre sănătate, nutriţie, design interior, despre călătorii. Titul de lucru al emisiunii este în momentul de faţă Preţuieşte viaţa. E un concept pe care l-am creat acum aproape 20 de ani. Emisiunea va fi în reluare miercuri seara, după Telejurnal. Va fi şi un pic de reality-show şi informaţie pentru o viaţă mai bună", a mai povestit Andreea Marin.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Din Franta pe TVR international am revazut-o dupa ani buni in emisiunea Intre bine si rau si am apreciat-o pt clasa si eleganta.Spre deosenire de alte prezentatoare,din generatia ei AM stie sa se reinventeze si ii doresc succes cu emisiunea poate o sa fie si pe TVRI.Cand era zana nu am urmarit-o niciodata fiindca emisiunea era prea falsa,acum imi pare o invitatie la nou in Romania si ma bucur de ar reusi.
 • Eu credeam ca ne invata limba turca!!!!! O fi o emisiune lacrimogena?!
 • Mai puțin poate însemna mai mult.
  TVR 1 ar putea fuziona cu TVR Internațional și TVR Moldova pentru a forma noul TVR i, program cu emisiuni de tip talk show pe teme de actualitate, emisiuni informative, culturale, promovare a turismului în România.
 • loredana grozescu esti de groaza numele te recomanda te exprimi ca o manelara ce esti ! nu te amesteca daca nu intelegi ca mai sunt si oameni nu numai cocalari
  De unde crezi ca vine falimentul TVR de la ***, si UDMR
  Andreea Marin inseamna gura de oxigen pentru televiziune in general
  Toti retardati si emisiunile de gunoi o invita altfel nu s ar mai uita nimeni la ei.
 • Oare de ce nu face bine si sta acasa? A mai revenit in TVR, a fost un esec. gata, ajunge!
 • In fiecare seara, de la ora 21, la TVR se discuta despre modalitati de scoatere a televiziunii din coma.
  Acum, prin articolul de mai sus, suntem anuntati ca i se pregateste, de fapt, ... crucea!
 • Alta boacana a camaradei Irina. Chiar, cit o mai suportam? 14 000 de lei pe luna ca sa faca astfel de prostii?

Trimite un comentariu

sus