Skip to main content

BRAT lansează cursuri de media şi publicitate. Cine sunt profesorii şi care sunt preţurile cursurilor

 
BRAT lansează cursuri de media şi publicitate. Cine sunt profesorii şi care sunt preţurile cursurilor
Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT) lansează din 14 aprilie o serie de cursuri ce îi vizează pe practicienii din industria de media si publicitate. Cursurile vor fi susţinute de Felix Drăghici (head of digital la Pro TV), Cosmin Preda, şeful vânzărilor pe digital la Pro TV, Arina Ureche, director executiv BRAT, Andreea Mira, director de marketing la Gazeta Sporturilor, Alin Popescu, managing partner la Legalnet România, şi Marius Gheorghe, director de cercetare la Media Investment.
Publicitate
Lista cursurilor:
  • Datele personale şi vechiculele media online.
  • Lansarea, dezvoltarea şi monetizarea unui produs media online
  • Vehiculele media şi drepturile de autor
  • Media scrisă, tipărită şi/sau online, pentru specialiştii în comunicare şi PR.
  • Comportamentul consumatorului, stilul de viaţă şi obiceiurile de consum media.
  • Generalităţi din cercetarea de piaţă şi particularităţile studiilor de media
Costul unui curs este de 400 de lei plus TVA, preţ la care se pot aplica reduceri pentru membri BRAT sau în funcţie de numărul cursanţilor.

Cursuri de pregatire profesionala au ca obiectiv completarea cunostintelor teoretice, dar mai ales adresarea problemelor pe care practicienii din industria de media si publicitate le intalnesc in activitatea curenta, anunţă BRAT într-un comunicat de presă.

Cursurile vor avea loc incepand cu data de 14 aprilie 2016, cu o durata de o zi, si abordeaza pentru inceput 6 teme: vehiculele media si drepturile de autor, datele personale in afacerile online, studiul comportamentului consumatorului, lansarea si monetizarea produselor media online, peisajul presei scrise - tiparite sau online – pentru specialistii din comunicare, cercetarea de piata si particularitatile studiilor de media (detalii, despre cursuri şi înscrieri, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Ce as fi dat sa avem asa ceva si pe vremea cand am terminat eu scoala. Macar asa sa auzi parerea unora din cei care ciar lureaza nu doar din partea unor profesori teoreticieni. Parca, parca m-as inscrie si eu.

Trimite un comentariu

sus