Skip to main content

Mircea Badea: "Sunt fan Cheloo". Ce crede Mihai Morar despre rapperul de la Paraziţii

 
Mircea Badea: "Sunt fan Cheloo". Ce crede Mihai Morar despre rapperul de la Paraziţii

Reacţii în grupul Intact după audierea lui Cheloo, jurat la emisiunea iUmor.

Publicitate

"Când tu cânţi 'Daţi-mi brăţări şi îmbrăcaţi-mă în dungi', păi nu ţi se întâmplă asta la un moment dat?", a spus ieri Mihai Morar la Antena Stars, cu privire la audierea lui Cheloo într-un dosar de trafic de droguri.

La rândul său, Mircea Badea s-a declarat fan al rapperului de la Paraziţii.

“Sunt fan Cheloo. Mi-a plăcut mult. Şi le-a mai zis că se simte ca un lup, că e înconjurat de oi. Eu am vorbit de un milion de ori despre ăştia trimişi de televiziuni pe acolo şi care pun întrebări inteligente. “De ce aţi venit aici?” Dar tu de ce ai venit de aici, mă? Deci sunt fan Cheloo”, a spus Mircea Badea, în pasa de miercuri cu emisiunea Sinteza Zilei.

Realizatorul de radio şi TV Mihai Morar a fost sarcastic la adresa lui Cheloo, care urmează să apară ca jurat la o emisiune ce este programtă să înceapă pe 3 aprilie la Antena 1.

"Sper să nu i se întâmple nimic grav, e şi el o fiinţă pe pământul ăsta", a mai spus Morar despre cel care ar putea să-i devină foarte curând coleg de trust.

Mihai Morar:

"Săracul? Aşa e, săracul Cheloo doamnelor şi domnilor. Despre Cheloo nu vorbesc nimic pentru că ştii cum e, gândurile noastre sunt transmise undeva în univers şi universul ne ascultă gândurile şi vorbele. Şi când tu cânţi "Daţi-mi brăţări şi îmbrăcaţi-mă în dungi", păi nu ţi se întâmplă asta la un moment dat? Mă rog, sper să nu ţi se întâmple, pentru că noi suntem cu iubirea aici, nu dorim răul nimănui, chiar dacă domnul despre care prin asta s-a făcut celebru prin a urî, prin a striga ura în fiecare zi. Sper să nu i se întâmple nimic grav, e şi el o fiinţă pe pământul ăsta," a spus Mihai Morar, la AntenaStars, potrivit Antena3.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tibi tibi
    hai ma mircica, zi si tu acolo ca e facatura politica , ca a fost urmarit de SRI , ca a fost constrans sa-l toarne pe tatuka felix-turnatoru' , ce mai, oamenii lui baselu' lupta murdar contra gabitzei firea-pandele , ca e o conspiratie sau *** universala a lui soros ! Hai , trompeta suna adunarea la Cotroceni , vineri la ora 27,45 , plimbare de protest , dar sa mergeti toti sustinatorii ***. Si neaparat tunsi regulamentar CHELOO !
  • Chelul Chelul
    Mihai Morar e un *** e o molusca invidioasa pe un lup. Ar vrea si el o coloana vertebrala, dar de unde?
  • 1q 1q
    asta, morar, nici cand se cazneste nu poate fi spiritual...sagetul...

Trimite un comentariu

sus