Skip to main content

Cheloo de la Paraziţii, luat pentru audieri într-un dosar de trafic de droguri

 
Cheloo de la Paraziţii, luat pentru audieri într-un dosar de trafic de droguri

ACTUALIZARE. Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că rapperul este suspect de consum de droguri, la percheziţii fiind găsită o cantitate mică de cannabis pentru consum.

Publicitate

Cheloo, unul dintre cei trei membri ai trupei Parazitii şi membru în juriul emisiunii iUmor (Antena 1), a fost reţinut astăzi pentru audieri într-un dosar de trafic si consum de droguri, relatează Realitatea.net.

Cheloo, pe numele lui real Catalin Stefan, va fi dus la audieri la sediul DIICOT Ploiesti. Audierea solistului trupei Parazitii are loc in contextul in care 10 perchezitii se desfasoare in judetul Prahova si in Bucuresti.

Cheloo face parte, alături de Delia şi Mihai Bendeac, din juriul iUmor care este programat să înceapă pe 3 aprilie la Antena 1.

Surse judiciare au precizat că în dosar se fac cercetări pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza judeţului Prahova, dar şi în Bucureşti, activitatea infracţională desfăşurându-se începând cu anul 2015, informează Agerpres.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    DESPRE SEBASTIAN GHITA DE CE NU SCRIETI? BINE CA HOTIA TARII (toti *** de parlamentari) SCAPA SI ESTE ARESTAT FIX CINE NU TREBUIE.
  • 1q 1q
    touche. inseamna ca sunt un ipocrit. asta e....
  • F F
    @ 1q : m-ai facut sa caut si iata ce am gasit la articolul asta.
    http://www.paginademedia.ro/2016/02/foto-bake-off-debuteaza-astazi

    Iata ce ai scris : *dl tudor nu i cam urmarit penal pt televiziune ? nu conteaza, postacii protv sunt prezenti pt a-i spala imaginea. *
  • 1q 1q
    bati campii dragul meu F, eu nu am fost scandalizat, nu cred ca am lasat niciun comentariu la subiect.
  • F F
    @1q : din cate imi amintesc tu esti singurul care a fost scandalizat de faptul ca Protv a ales sa difuzeze Bake off. De ce nu esti constant? Scandalizeaza-te si acum. A, stai ca nu poti ca esti postac. :))
  • 1q 1q
    dar vaaaai....cum au aparut postacii protv !! ei uita ca bake off romania are in juriu pe un arestat preventiv pt evaziune fiscala....adica pe unul aflat in beci ,dar iesit ,insa trimis in judecata si probabil condamnat. dar pe ei in arde grija de antena...fiecare televiziune cu inculpatul ei.
  • irinela din olanda irinela din olanda
    de aia e cheloo *** si are un comportament ciudat
  • Chelu Chelu
    Retinut? Nu poate fi retinut inainte de audieri...Asta se intampla mai tarziu
  • geo geo
    Nepotrivit moment.
    Sa vedem daca mai apare pe aici cel care zicea că Pro TV nu procedează corect că difuzează o emisiune în care apare un jurat ce are probleme cu justiția.
  • Bug maf Bug maf
    Cannabis? Amuzant :) dar antena1 e o televiziune de familie si familiile sint sensibile la consumul de droguri.
  • Iulian Iulian
    Acum daca patronul e la puscarie de ce n-ar fi si angajatii? Si Cheloo asta, canta despre cenzura, dreptate, abuzuri, manipulare dar lucreaza foarte nonsalant pentru Antene.

    Oricum, treaba cu iarba e spanac.

Trimite un comentariu

sus