Skip to main content

După 20 de sezoane, Apropo TV întârzie să apară la Pro TV. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Andi Moisescu

 
Andi Moisescu
Andi Moisescu

Grila de primăvară a Pro TV a început fără una din emisiunile cele mai longevive: Apropo TV. Emisiunea prezentată de Andi Moisescu riscă să nu fie pe post în această primăvară. Ce s-a întâmplat?

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Pro TV a decis, începând de sezonul trecut, ca emisiunea Apropo TV să se autofinanţeze pentru a fi prezentă în grilă.

Dacă sezonul trecut - al 20-lea - a avut sponsori şi a fost în grila Pro TV în toamnă, apariţia emisiunii în această primăvară este incertă. Apropo TV nu a găsit încă resursele de finanţare pentru a fi produsă. Potrivit aceloraşi surse, în momentul în care se va rezolva partea financiară, Apropo TV va fi pe post.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat informaţiile legate de Apropo TV.

Apropo TV a fost difuzat pe Pro TV 20 de sezoane, fiind una dintre cele mai longevive emisiuni. Doi ani la rând, în 2013 şi în 2014, programul prezentat de Andi Moisescu a primit Premiul TVmania pentru cea mai bună emisiune de satiră.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Sorin
    Nu pot să cred că există persoane, cât de cât inteligente , și care sa nu aprecieze o emisiune atât de Bună . Și nimeni nu cred că o poate face atât de bine ca A.Moisescu. Dar ce sa facem. .... Lumea e plină de ignoranți !!
  • Ted Ted
    @ otevistudeserviciu: Vezi ca teoreme = propozitii al caror adevar se stabileste prin demonstratie. Afirmatia "Plus ca autorul impartasea de zor impresii personale cu pretentia de propozitii al caror adevar se stabileste prin demonstratie" nu prea suna a acuzatie, asa-i? In gimnaziu si liceu ai chiulit la greu, ori de la romana, ori de la matematica. Daca n-ai inteles ce-am vrut sa spun, in lipsa de OTV si DD, ramai pe A3, nu e chiar la fel, dar merge.
  • vreau sa stiu vreau sa stiu
    Domnule Obae, de ce nu raspundeti la mesajele trimise? Cred ca meritam mai mult.
  • otevistudeserviciu otevistudeserviciu
    E una dintre cele mai fara noima emisiuni pe care le-am vazut vreodata, o aglomeratie de imagini fara absolut nicio legatura cu subiectul, montate abrupt, cu texte fara nicio noima, turuite la greu ca sa nu te lase sa pricepi ca nu spun nimic. Plus ca autorul impartasea de zor impresii personale cu pretentia de teoreme. Trebuia sa dispara de mult, mai precis de la inceput. A fost o pierdere de vreme inutila atatia ani de zile. N-am auzit pe nimeni vreodata sa zica: "Am vazut la Apropo TV...". A functionat doar pentru ca era la ProTV, unde se mai inghesuiau cativa invitati sa vorbeasca si ei despre acelasi nimic. RIP.
  • andipanda andipanda
    Mai Ted,uite care e treaba,nu e vorba de rau si ura.Andi Moisescu,care facea o emisiune excelenta,e vedeta TV.In calitatea asta,are niste obligatii impuse de postul care il plateste,care l-a facut vedeta si astfel mai castiga bani si din reclame,etc si deasemenea,tot in calitatea asta isi impune si el singur niste standarde.Tu poti sa te faci praf intr-o carciuma,el nu ca a doua zi dupa ce apare in Click,are cartea de munca in brate.Ei,pe aici pe undeva se situeaza prostiile facute publice de nevasta-sa,care,ahtiata de publicitate nu s-a gandit ca o sa traga el pt.asta.Ca toata lumea stie ca proasta aia e nevasta lui.
  • Ted Ted
    Cristi, e dreptul tau si al oricui sa fiti impotriva a ceea ce sustine sotia lui Andi, dar nu inteleg de unde atata incrancenare si ura... sa-i vrei raul lui Andi doar ca indirect sa sufere ea?
    Daca ai fi proprietar de firma producatoare de vaccinuri, iar Romania ar fi singura piata de desfacere, ai avea o justificare, dar ma indoiesc ca ar putea fi asta situatia.
    Chiar nu mai putem avea si exprima opinii diferite, fara sa ne dorim raul unii altora?
  • Cristi Cristi
    Daaa. Sigur nu are nici o legatura cu prostiile debitate de a lui nevasta pe diferite bloguri. :) In locul ProTV-ului, nici eu nu m-as mai asocia cu persoanele din jurul acestei femei.
  • dan dan
    pacat e o emisiune super
  • Expertul, Expertul,
    @1q, Audientele au fost sub editia de luni! Pe intervalul chefi la cutite a1 a fost pe doi, cu 17.6% market share, aproape la egalitate cu ProTV. Ferma a fost lider, obtinand 7.4 rating si 18% share. Cifre pentru targetul comercial 18 - 49 urban.
  • vreau sa stiu vreau sa stiu
    Cand dai sintezele de audienta pe februarie? Filme, divertisment, stiri...
  • 1q 1q
    ne puteti da audientele "chefi la cutite" si "sinteza zilei-ed. speciala de 8 martie" de ieri ? multumesc.

Trimite un comentariu

sus