Skip to main content

Euforia TV, înlocuit oficial de Happy Channel

 
Euforia TV, înlocuit oficial de Happy Channel
De la Euforie, la Happy. Televiziunea pentru femei din trustul Intact a trecut oficial la Happy Channel, astăzi începând cu ora 16.00. Noua televiziune a debutat cu o telenovelă mexicană din 2014, Inima mea e a ta.
Publicitate

Grila integrală a postului AICI.

Aceasta este cea mai importantă schimbare de la lansarea televiziunii, pe 15 ianuarie 2006. De transformarea canalului se ocupă, în calitate de consultant, Ruxandra Ion. Supranumită mama telenovelelelor, Ruxandra Ion a avut timp de aproape 20 de ani poziţii cheie în grupul Pro TV, unde s-a ocupat în special de Acasă TV, dar şi de producţia serialelor pe care postul le-a difuzat de-a lungul timpului.

Happy Channel este numele cu care Ruxandra Ion a obţinut o licenţă de la CNA în toamna anului 2014, pe o companie pe care o deţinea, Act Smart Television.

Lansarea postului nu a mai avut loc "din lipsă de finanţare", după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Ruxandra Ion a cesionat marca Happy Channel pentru a fi folosită de canalul Intact.

„Mama telenovelelor” a obţinut licenţa pentru Happy Channel într-o perioadă în care mai mulţi apropiaţi ai lui Adrian Sârbu solicitau licenţe de la CNA, pentru diverse canale:

- Lucian Mândruţă a primit de la CNA o licenţă pentru un post de ştiri, Laştiri.ro. Proiectul urma să fie dezvoltat în cadrul Mediafax. După ce a obţinut licenţa, proiectul nu a ajus să se concretizeze. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în urma unor neînţelegeri cu Adrian Sârbu, Lucian Mândruţă (pe numele firmei lui a fost luată licenţa) s-a retras din proiect, luând şi actele de licenţă ale staţiei. Ulterior, în vara anului trecut, Lucian Mândruţă a anunţat, la CNA, că renunţă la licenţa pentru LaŞtiri.ro.

- Andrei Boncea avea depuse la CNA două solicitări de licenţă, prin firma Syndicast, pe care o deţinea. Era vorba de posturi cu profile clare: GustArte (gastronomie) şi Comedia. Cererile au intrat pe ordinea de zi a CNA, dar nu au mai apucat să fie discutate (la vremea respectivă Andrei Boncea a invocat motive de sănătate, iar proiectele nu au mai fost dezbătute).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Beatrice Beatrice
    Buna ziua!
    Sa va bucurati de o audienta cat se poate de buna, din partea unui public larg si fidel !
    Puteti analiza posibilitatea redifuzarii serialului argentinian "Perla negra "(1994)
    Va multumesc!
    Beatrice
  • Iulian Iulian
    Astept telenovele romanesti

Trimite un comentariu

sus