Skip to main content

Fosta şefă Pro TV International, proces pierdut cu Pro TV. Decizia nu este definitivă

 
Doina Gradea Business Magazin
Doina Gradea Business Magazin
Doina Gradea, fosta şefă a Pro TV International, care a contestat în instanţă decizia de concediere, a pierdut în prima instanţă procesul cu postul de televiziune. Tribunalul Bucureşti a respins acţiunea întentată de Doina Gradea în urmă cu doi ani. Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.
Publicitate

În aceeaşi decizie, instanţa a stabilit că Doina Gradea trebuie să plătească cheltuieli de judecată de 8.000 de lei.

Ce spune decizia instanţei, potrivit Portalului Instanţelor de Judecată:

„Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Obligă reclamanta să plătească pârâtei cheltuieli de judecată reduse în cuantum de 8000 lei. Cu apel în 10 zile de la comunicare ce se depune la sediul Tribunalului Bucureşti”

Doina Gradea, fost manager la Pro TV International, a fost concediată în urmă cu doi ani din postul pe care l-a deţinut timp de zece ani.

Gradea a contestat atunci decizia în instanţă, la Tribunalul Bucureşti. „Este dreptul meu să contest o decizie care mi se pare nedreaptă, iar instanţa va hotărî cine are are dreptate. Sunt un profesionist recunoscut pe piaţa din România, am fost concediată şi am dreptul de a mă apăra”, declara Doina Gradea pentru Paginademedia.ro în urmă cu doi ani.

Doina Gradea este unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro. A venit în 1992, când exista doar agenţia de presă Mediafax, la care a lucrat ca reporter. În anii 90 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu şi apoi Corporate Affairs al companiilor conduse de acesta.

Carte de vizită Doina Gradea:

A venit, în 1992, ca reporter la agenţia Mediafax.

În 1994, secretar general de redacţie la canalul de ştiri Canal 31.

Din 1995 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu, după care, în 1998, a fost Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro şi pe canalele Pro TV.

Din 2004 a fost director executiv al canalului Pro TV Internaţional.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Porcel Porcel
    A doinit in instanta despagubiri morale de 500.000 de euro si nu i-a primit. Pensionare intarziata pe motiv de nesatz. Pam pam!
  • Ginerica Murdereru Ginerica Murdereru
    Ati scris de doua ori in zece randuri ca e o secretara cu vechime. ati cam anihilat shefia despre care vorbiti in titlu.

Trimite un comentariu

sus