Skip to main content

FOTO. Rebranding la AXN. Posturile grupului au o nouă grafică. Ce noutăţi vor avea în grilă

 
FOTO. Rebranding la AXN. Posturile grupului au o nouă grafică. Ce noutăţi vor avea în grilă
Televiziunile AXN vor avea, din 17 martie, o nouă grafică „aliniată direcţiei de programe actuale”, anunţă compania Sony Pictures Television. Noul aspect al televiziunilor se manifestă printr-un logo şi elemente grafice noi.
Publicitate
„AXN a avut un succes incredibil în România din toamnă şi până în prezent, cu creştere de audienţă de aproape 50% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent. Urmărind interesul telespectatorilor noştri, continuăm să fim destinaţia pentru cei în căutare de divertisment, suspans şi acţiune. În acelaşi timp, venim în întâmpinarea dorinţelor telespectatorilor ce caută conţinut plin de intrigă, pasiune şi emoţii” a spus John Rossiter, manager general pentru SPT Networks, CE.


„Noua noastră identitate vizuală reafirmă angajamentul constant al companiei de a răspunde nevoilor telespectatorilor prin grila de programe, printr-un dialog constant cu publicul, conectat la brand-ul AXN atât prin canalele tradiţionale, cât şi prin cele digitale, sau social media”, a adăugat John Rossiter.
Noul logo AXN a fost realizat de echipa de marketing SPT Networks din Spania. Logo-ul este pus în valoare de o piramidă tridimensională în nuanţe de roşu, o formă asociată cu mister şi convergenţa energiei.
„AXN evocă energie, pasiune, acţiune şi suspans, atribute puternice care stau la baza unei noi campanii ce încurajează telespectatorii să descopere şi să experimenteze lucruri cu adevărat incitante în această primăvară”, a explicat Maurizio Vitale, vice preşedintele senior al departamentului de marketing care a supervizat reîmprospătarea brand-ului la nivel global.
Noutăţi în grila AXN
Premierele acestui sezon includ: Cronicile Shannara/ Shannara Chronicles, Mad Dogs şi Jucătorul/ The Player.

Primăvara va fi, de asemenea, momentul reîntoarcerii producţiilor Memorie perfectă/ Unforgettable, sezonul al patrulea, Cititorii de oase/ Bones, sezonul al treilea, Autopsia crimei/ Body of Proof, sezonul al treilea, Minţi criminale/ Criminal Minds, sezonul al unsprezecelea.
Cronicile Shannara/ Shannara Chronicles (25 martie; 21:05) este un serial de aventură, plasat într-o lume fantastică, a elfilor şi a gnomilor.
Jucătorul/ The Player (22 martie; 21:05), un serial-thriller, cu Wesley Snipes în rolul unui personaj misterios, implicat în jocuri de pariuri cu mize uriaşe.

Mad Dogs (29 aprilie; 22:00), un serial de comedie noir, spune povestea a câtorva prieteni trecuţi de 40 de ani implicaţi fără voia lor într-o excursie cu multe surprize.

AXN, disponibil în 90% din gospodăriile din România, include seriale cum ar fi NCIS: Ancheta militară, Minţi criminale, NCIS: Los Angeles, Merlin sau Scorpion, dar şi producţii originale precum Hannibal şi Poliţişti fără Frontiere.

Portofoliul global AXN include 49 de canale disponibile în 62 de ţări, fiind subtitrat sau dublat în 19 limbi, ajungând în casele a peste 237 de milioane de oameni.

GALERIE FOTO. Noile logouri AXN

  • Vechiul Logo AXN Black
  • Vechiul Logo AXN White
  • Vechiul Logo AXN
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fabian fabian
    Urate sigle
  • Anonim Anonim
    foarte tare siglele si noile seriale care vor fi ( la axn axnblack axnspin axnwhite etc ) , bravo AXN imi place de voi ca avansati si sunteti in pas cu evolutia etc , sunteti cei mai tari in seriale tv de actiune - conbinat cu SF fantasy horror animatie etc .
  • Iulian Iulian
    Si care-i schimbarea? Au schimbat "N" si "Black", "White" etc..
    Naspa sigle
  • Steven Steven
    In toamna au crescut pentru ca au avut Star Wars,dar acum...!
  • catalin catalin
    mizerabiel siglele, cred ca au angajat cei mai prosti designeri. nici nu stiu cum au terminat scoala primara, un gust estetic de 2 bani. rusine doar sa distruga tot.

Trimite un comentariu

sus