Skip to main content

FOTO. Românii au talent, în imagini. Concurenţii celei de-a patra ediţii care au trecut în etapa următoare

 
Ansamblul Romula Malva
Ansamblul Romula Malva

FOTO. Acrobaţi, cântăreţi, dansatori, un magician, un grup de majorete şi un ansamblu de căluşari au făcut show aseară la Românii au talent. Dintre aceştia, 16 concurenţi s-au calificat în următoarea etapă a celui de-al şaselea sezon al emisiunii Românii au talent.

Publicitate

Cine a trecut mai departe la cea de-a patra ediţie a preselecţiilor Românii au talent.

Guvid & Jimmy au fost primii concurenţi care au urcat pe scena de la Românii au talent şi au primit patru de "DA". Băieţii au parodiat melodia Iarna pe val şi au dansat pe ritmurile binecunoscutului cântec. “N-aveţi cum să nu luaţi DA şi de la mine. Sunteţi foarte simpatici şi vreau să vă mai văd. Mai veniţi şi cu alte trăznăi!”, le-a spus Mihaela în momentul jurizării.

Grupul Duo Carisma a adus pe scena de la Românii au talent genul de dans bolladoras. Cei doi concurenţi au prezentat un moment care i-a ţinut pe toţi cu sufletul la gură, iar siguranţa lor în momentul executării unor elemente extrem de riscante i-a impresionat pe juraţi, care au decis la final să acorde 4 de DA şi să-i trimită în etapa următoare a competiţiei.

Cătălin Vlad a cântat aseară la chitară clasică melodia O fortuna. “După ce am ascultat acum, îţi spun că aş cumpăra bilet la concertul tău! M-ai convins, DA!”, i-a spus Andra.

Grupul de majorete Cheers All Stars a umplut scena cu energie şi voie bună. “Eu v-aş lua acum la Campionatul European, la turneul final, alături de echipa naţională, măcar în pauze am juca, garantat, bine! Răspunsul meu este DA!”.

Daniel Constantin Popescu a venit la preselecţii cu un număr de magie care i-a vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra şi Florin. Tot momentul s-a petrecut într-o linişte desăvârşită, însă Daniel a reuşit să le capteze atenţia juraţilor şi să le menţină curiozitatea trează.

Sergiu Chirilă a cântat melodia Caruso, dar a făcut şi câteva mişcări de breakdance. “Ai ridicat ştacheta prea sus şi orice notă falsă, orice gleznă nesigură, se vor vedea. Şi, o să ridic doar două degeţele şi o să zic: AU! Eu acum îţi dau doar un DA!”, i-a spus Florin.

La numai 11 ani, Dumitru Cristian Zlatan a dansat freestyle şi i-a uimit pe toţi cu mişcările sale de breakdance, dar mai ales cu talentul său.

Cei trei membri ai trupei Trio Shaolin au dansat şi au transmis foarte multă voie bună, făcându-i pe juraţi să râdă, dar şi să rămână surprinşi de elementele de dans executate perfect.

Robert Pascari a cântat melodia Big in Japan, iar membrii juriului au dansat şi au cântat alături de el. ”Robert, uite ce faină plimbare ne-ai făcut în anii ‘80! Zici că eşti de acolo! Eşti, parcă, decupat din anii ăia, adus în zilele noastre şi hotărât să ne bage în cap că era muzică bună în anii aceia. Mulţumesc!”, i-a spus Mihaela.

Membrii Ansamblului Flagrant au combinat baletul cu elemente de passo doble.

Ansamblul de căluşari Romula Malva a prezentat la preselecţii un dans energic. Încântat de moment, Florin s-a ridicat la final în picioare şi a spus: ”Lord of the dance… Am să vă împing şi eu să vă duceţi cât mai departe, pentru că, atât timp cât aveţi băţul ăla şi săriţi în sus, sigur nu puneţi mâna pe tablete şi telefoane mobile. Deci, prefer să fiţi sănătoşi şi să jucaţi aşa până la adânci bătrâneţi. Cu DA-ul meu aţi luat 4 de DA!”

Trupa Feel Highest Flow, formată din trei băieţi, a executat un număr de free running care i-a făcut pe juraţi să admire curajul concurenţilor de a face acest sport.

Anca Baltac a adus aseară musical-ul pe scena de la Românii au talent. Concurenta a cântat melodia I hate men, a fost expresivă şi i-a convins pe juraţi că este talentată.

Vadim Petcovici şi-a arătat abilitatea de a ţine obiecte pe cap. De la o minge, la o chitară, masă sau scară metalică, Vadim a reuşit să-şi ţină echilibrul şi să execute chiar câteva mişcări de dans.

Olga Guseva, o concurentă venită din Letonia, a făcut acrobaţii pe frânghie şi i-a uimit pe toţi cu elementele executate, dar mai ales cu piruetele făcute în aer şi cu coborârea bruscă, la numai câţiva centimetri de podea. “

Ultimele două concurente din cea de-a patra ediţie Românii au talent, Ryabova Ecaterina şi Diana Kushchak, au prezentat un dans la bară inedit, plin de senzualitate.

GALERIE FOTO. Concurenţii celei de-a patra ediţie a show-ului Românii au talent care s-au calificat în etapa următoare

  • Anca Baltac
  • Ansamblul Flagrant
  • Ansamblul Romula Malva
  • Cătălin Vlad
  • Cheers All Stars
  • Daniel Constantin Popescu
  • Dumitru Cristian Zlatan
  • Duo Carisma
  • Feel Highest Flow
  • Guvid&Jimmy
  • Olga Guseva
  • Ryabova Ecaterina & Diana Kushchak
  • Sergiu Chirilă
  • Trio Shaolin
  • Vadim Petcovici
  • Robert Pascari
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    Mai "geo"... Citez din ce ai scris tu: Conform Regulamentului ”la data la care completeaza si trimite Formularul de Inscriere, Candidatul detine dreptul legitim de a locui sau munci pe teritoriul Romaniei sau Republicii Moldova”
    Scrie ceva de locul in care s-a nascut ? Nu. Din partea mea, pot venii americani, francezi, nigerieni, irakieni, japonezi, arabi.

    De ce nu va aud cu comentarii adresate lui "Costel Busuioc", "Razy Gogonea" sau alti romani care participa la concursuri din strainatate ? Adica, noi avem voie, dar alti straini in Romania nu ?
  • geo geo
    Chiar așa...de când letonii, americanii și alte naționalități sunt români?
    Conform Regulamentului ”la data la care completeaza si trimite Formularul de Inscriere, Candidatul detine dreptul legitim de a locui sau munci pe teritoriul Romaniei sau Republicii Moldova” . Olga Guseva, concurenta venită din Letonia, Ryabova Ecaterina și Diana Kushchak sunt ora angajate la circ...ce caută atâția profesioniști ?
  • Doru Doru
    Iuliane, atunci, nu te mai uita daca nu iti place. :))
  • Iulian Iulian
    @Doru, postac la datorie, pentru mine acest show ramane "oamenii au talent"
  • Doru Doru
    Iuliane, de deranjeaza ceva ? Se numeste "Romanii au talent", deoarece emisiunea se desfasoara pe teritoriul Romaniei. Si, apropo, numele "Razy Gogonea" iti spune ceva ? Sau "Costel Busuioc. Avem multe cazuri cu romani care au participat la concursuri in strainatate, dar nu s-a plans nimeni...
  • eugen martin eugen martin
    E cumva un articol publicitar?
  • Iulian Iulian
    Emisiunea trebuia sa se numeasca: "Oamenii au talent", romani de unde?

Trimite un comentariu

sus