Skip to main content

HBO 3 va fi disponibil gratuit timp de două zile

 
HBO 3 va fi disponibil gratuit timp de două zile

HBO 3 va fi disponibil gratuit, fără abonament, timp de două zile, pe 26 şi 27 martie, potrivit reprezentanţilor Home Box Office.

Publicitate

Lansat luni, 21 martie, noul post din portofoliul HBO va oferi producţii noi, dar şi de colecţie, difuzate în exclusivitate. HBO3 va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii HBO Europe.

Printre producţiile care fac parte din grila HBO 3 se numără:

Game of Thrones/Urzeala tronurilor,

The Sopranos/Clanul Soprano,

Rome/Roma,

Entourage/Anturaj.

În programul noului post se vor găsi şi titlurile originale HBO:

Umbre,

Aranyelet/O viaţă bună (produs în Ungaria)

Mamon (produs în Cehia).

Programul HBO3 în weekendul 26-27 martie

Ziua de sâmbătă începe cu un maraton Veep/ Vicepreşedinta, cu Julia Louis-Dreyfus în rolul principal. Primul sezon va fi difuzat în întregime la HBO3 începând cu ora 6:00. Cu Julia Louis-Dreyfus în rolul fostei doamne senator Selina Meyer, care devine vicepreşedintele S.U.A. şi descoperă că acest post nu este deloc aşa cum şi-l imaginase, serialul este printre cele mai aclamate producţii TV din ultimii ani.

Ziua la HBO3 continuă cu miniseria apreciată E nevoie de un erou/Show me a hero. Inspirată de cartea cu acelaşi nume scrisă de Lisa Belkind, miniseria urmăreşte tensiunile cauzate în Yonkers de decizia de a se construi case sociale în zona locuită de clasa medie şi albă a oraşului.

După miniseria Olive Kitteridge, publicul este invitat sa revadă primele zece episoade din Urzeala tronurilor. În asteptarea noului sezon, HBO3 oferă posibilitatea vizionării primelor episoade ale celebrului serial.

Duminică, 27 martie, începe la HBO3 cu drama în două părţi Tsunami: după dezastru, care prezintă dezastrele provocate de cutremurul din 2005 în Indonezia şi modul în care acesta a schimbat vieţile locuitorilor.

În aceeaşi zi, va fi difuzat primul episod al miniseriei produse de Tom Hanks şi Steven Spielberg, Camarazi de război. Miniseria prezintă povestea unei echipe de soldaţi de elită ai armatei americane şi aventurile incredibile trăite de aceştia în perioada celei mai mari conflagraţii.

După-amiaza este rezervată comediei Silicon Valley, care prezintă întâmplările pline de umor prin care trec şase bărbaţi pentru a înfiinţa o companie pe tărâmul corporaţiilor americane.

Drama politică Jocul se schimbă/Game change şi primul episod din Vinil sunt alte titluri care vor putea fi urmărite weekendul acesta la HBO3.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alah Alah
    Avem la ce ne uita de Paste :)

Trimite un comentariu

sus