Skip to main content

HotNews: Soarta TVR a fost decisă - Insolvenţa

 
tvr
tvr
TVR ar putea intra in insolventa intr-o luna, decizia politica in acest sens fiind deja luata, au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale.
Publicitate
Exista deja o intelegere la nivel gurvernamental si parlamentar pentru modificarea legislatiei, astfel incat TVR sa poata demara procedura insolventei. Modificarile ar putea intra saptamana viitoare in dezbatere, in regim de urgenta, la nivelul comisiilor de specialitate ale Parlamentului, urmand sa fie adoptate in plen in circa 2-3 saptamani, mai mentioneaza sursa citata.

Sursele HotNews.ro spun ca insolventa este inevitabila, in conditiile in care problemele financiare au adus TVR in zona incapacitatii de plata. Cum va fi modificata legislatia Intre reprezentantii Ministerului Finantelor si parlamentarii comisiilor de specialitate din Parlament au avut loc o serie de discutii legate de modul in care poate fi modificata legislatia in asa fel incat TVR sa poata intra in insolventa. Initial, s-a pus problema modificarii Legii Insolventei 85/2014 si a Legii 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune.

In cele din urma, s-ar fi ajuns la concluzia ca este suficienta doar modificarea Legii 41/1994, in sensul extinderii atributiilor Consiliului de Administratie al TVR.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bill Bill
    Tehnic... ... .... Insolventa... Tehnic... Nu de tehnic e vorba!!! Tehnic... cu echipamente vechi, merge brici!!!Ca tehnic e...la fel!!!?100 de eroi tehnici!!!
  • rex rex
    mi se pare corect. angajatii simpli vor plati iarasi pt incompetenta directorilor si consiliilor de administratie politizate. poate lumea a uitat ca TVR a mai fost restructurat in 2013. 700 de oameni au fost concediati pe criterii pur discretionare...au fost cateva sinucideri ...multi s-au imbolnavit.acum o sa fie si mai rau. televiziunea se face cu oameni, nu doar cu moderatori si directori.
  • Dragos Dragos
    vor sta si astia in insolventa 25 de ani, pai nu i misto, salarii mari si datorii anulate, realitatea tv e mic copil

Trimite un comentariu

sus