Skip to main content

Ieri a fost ultima emisiune a Antenei 3 din sediul de pe Bucureşti - Ploieşti

 
Captură publicată de Dana Grecu pe Facebook
Captură publicată de Dana Grecu pe Facebook

Antena 3, ultima emisie în vechiul studio. Radu Tudor a realizat duminică seară ultima emisiune în direct din sediul Antena 3 din Bucureşti-Ploieşti 25-27.

Publicitate

Alături de europarlamentarul Mircea Diaconu şi de profesorul Victor Alistar, Radu Tudor a rememorat în emisiunea Punctul de întâlnire cele mai importante repere din istoria de aproape 22 de ani a Antenelor în faimosul sediu, potrivit Antena3.ro.

"Nu-mi face niciun fel de plăcere să vă spun că nu vom mai emite din acest sediu, dar e datoria mea să realizez ''Punctul de întâlnire'' în acest fel - onorând acest sediu şi onorându-vă pe dumneavoastră doamnelor şi domnilor, cei care de atâţia ani de zile aţi fost alături de noi", a spus Radu Tudor.

În noaptea de 20 spre 21 martie toate posturile grupului au fost în revizie tehnică, pentru a se transfera echipamentele tehnice - Master Control Room (MCR). Studiourile din Bucureşti - Ploieşti şi echipamentele tehnice ale celor cinci staţii s-au mutat în Romexpo, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mutarea este una temporară. În câteva luni, Intact va amenaja noi studiouri în complexul Iride, din Pipera (unde erau platourile Cârcotaşilor), dar va avea şi echipamente tehnice noi, capabile să suporte emisia în format HD - High Definition.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    bascalie
  • Machanga Georgescu Machanga Georgescu
    Se vede in departare ***
  • anton anton
    Mda, si ma rog pentru ce a fost circul mediatic ca a venit ANAF-ul si inchide emisia? ANAF a procedat conform prevederilor legale in vigoare. Nici mai mult, nici mai putin.
    Iar schema cu "Sariti ca vine lupul (ANAF) !", a aratat exact cum se face o manipulare media si tototdata a "deconspirat" puterea intelectuala a unor parlamentari de a se lasa manipulati or de a-si face publica afinitatea.
    Oricum pana la urma tot trebuiau sa se mute si ce sa vezi, s-au mutat !!!
  • Thor Thor
    Tot 4:3... Asta în timp ce în Franța încetează emisia în SD din 5 aprilie.
  • Iuli Iuli
    @Marius, ei si-au cumparat echipamente pentru a transmite HD
  • Marius Marius
    Am constatat o îmbunătățire a clarității imaginii Antenlor.
  • Iuli Iuli
    Antena3 are o alta grafica. La scrollul unde apar stirile de pe site scrie ANTENA 3 + transformare in logo.
  • paul paul
    Poza realizata de Dana Grecu si mai apoi postata pe facebook.Deci oamenii astia,abia acum au descoperit ce mizerii au fost ,ce sunt si ce au lasat in urma ,mezerii!
  • gigi gigi
    ***
  • geo geo
    Și poza ce reprezintă...mizeria pe care au lăsat-o în urmă ?

Trimite un comentariu

sus