Skip to main content

VIDEO. Inna s-a alăturat campaniei Cartoon Network împotriva hărţuirii copiilor - "bullying"

 
VIDEO. Inna s-a alăturat campaniei Cartoon Network împotriva hărţuirii copiilor - "bullying"

Cântăreaţa de muzică pop Inna s-a alăturat celei de a doua ediţii a campaniei „CN Clubul Prieteniei”, derulată de televiziunea pentru copii Cartoon Network împreună cu Asociaţia Telefonul Copilului.

Publicitate

Iniţiativa îşi propune să încurajeze în continuare copiii şi tinerii din România să spună stop fenomenului social - psihologic bullying şi se desfăşoară sub sloganul „Fii prietenos, nu răutăcios!”.

Fenomenul bullying înseamnă să fii jignit, lovit, rănit, exclus sau umilit. Se poate întâmpla oricui, la orice vârstă şi în orice loc: la şcoală, în parc, în timpul antrenamentului, pe stradă şi chiar on-line.

Deoarece fenomenul afectează copiii din întreaga ţară, Cartoon Network colaborează cu Asociaţia Telefonul Copilului, unul dintre cele mai importante ONG-uri din România, care abordează problemele acestora.

Asocierea are scopul de a informa despre bullying şi de a oferi consiliere şi ajutor celor care au nevoie. Bullying-ul rămâne una dintre cele mai importante probleme în rândul copiilor cu vârste cuprise între doisprezece şi şaptesprezece ani, iar numărul cazurilor de bullying semnalate de băieţi în 2015 la Telefonul Copilului a crescut de 20 de ori comparativ cu 2014, de la 25 de cazuri în anul 2014 la 534 de cazuri în anul 2015.

Prima ediţie a acestei campanii a fost lansată anul trecut, avându-l ca ambasador pe cântăreţul Alex Velea, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Pe parcursul acestui an, Cartoon Network desfăşoară campania “CN Clubul Prieteniei” şi în alte ţări din EMEA.

Copiii pot afla detalii despre fenomenul bullying şi hărţuire pe website-ul cartoonnetwork.ro/clubulprieteniei.

VIDEO. Fii prietenos, nu răutăcios

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus