Skip to main content

Iohannis, într-un video care a atras sute de comentarii

 
Iohannis, într-un video care a atras sute de comentarii

Un clip video cu discursul lui Klaus Iohannis de la vizita din Turcia unde s-a întâlnit cu preşedintele Erdoğan a fost comentată intens de internauţi. Materialul cu imagini din Turcia a atras 740 de comentarii pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

"Relaţia cu Turcia are o importanţă deosebită pentru România, atât în virtutea relaţiei noastre de colaborare, cât şi a obiectivelor comune în plan bilateral, regional şi transatlantic. Răspunsul nostru trebuie să fie un răspuns comun şi ferm la acest val de atentate pe care le condamn cu fermitate", a spus printre altele Klaus Iohannis în timpul vizitei din Turcia.

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Traian Băsescu, Victor Ponta, Gheorghe Piperea şi Elena Udrea au avut postări publicate pe pagina sa de Facebook.

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 740 de comentarii pe Facebook la discursul lui Iohannis din Turcia.

2. Pagina oficiala Traian Basescu, 188 de comentarii pe Facebook la mesajul următor:

Ce facem cu Europa? Unii privesc rînjind cu satisfacţie la crizele nerezolvate prin care trece Uniunea Europeană: criza de creştere economică, criza de securitate generată de acţiunile Federaţiei Ruse la frontiera de Est, criza migraţiei ilegale care a făcut pulbere spaţiul Schengen şi Acordul de la Dublin, criza atacurilor teroriste şi, poate cea mai gravă criză, criza de încredere a europenilor în oamenii politici că mai pot rezolva problemele stringente ale Uniunii. Nerezolvarea acestor crize nu poate duce decît la destrămarea treptată, dar sigură, a Uniunii prin asumarea individuală de către statele naţionale a soluţionării crizelor, fără a mai ţine cont de tratatele Uniunii. Cu siguranţă, atunci cînd vom pierde Uniunea, vom pierde şi pacea.

3. Pagina oficiala Victor Ponta, 124 de comentarii pe Facebook la mesajul următor:

Apreciez şi consider binevenită vizita oficială a Preşedintelui Iohannis la Ankara! Parteneriatul strategic între România şi Turcia trebuie continuat şi aprofundat indiferent de schimbările politice de la noi! Turcia este cel mai important partener economic al României din afara UE.

4. Pagina oficiala Gheorghe Piperea, 80 de comentarii pe Facebook la mesajul:

"Minunat... Mai urmeaza Daniel, preafericitul, dupa care va inchide cercul Francisc I, in enciclica de Pasti...". Acest mesaj este însoţit de un link la un articol de pe zf.ro cu privire la organizaţia Salvaţi copiii care se opune legii dării în plată.

5. Pagina oficiala Elena Udrea, 73 comentarii pe Facebook la mesajul:

Fermierii protesteaza in strada fata de dezastrul pe care Guvernul tehnocrat il provoaca in agricultura. De fapt, problema este de mult timp in Romania si este cauzata de proasta gestionare a domeniului de catre stat, care face orice pentru a omora producatorul roman, pentru a-l bloca, pentru a-l sufoca prin controale peste controale, facandu-l sa fie necompetitiv in plan european. Pentru ca fermierul european este sustinut de stat, nu calcat in picioare cu tot felul de reguli aberante facute de niste functionari frustrati care n-au habar ce inseamna activitate concreta. Oare aceasta atitudine a reprezentantilor statului nu este o subminare a economiei, nu este o actiune impotriva Romaniei, un grav abuz in serviciu?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus