Skip to main content

Mesajul lui Traian Băsescu de Ziua Femeii, comentat intens pe Facebook

 
Mesajul lui Traian Băsescu de Ziua Femeii, comentat intens pe Facebook

Fostul şef al statului Traian Băsescu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj de la mulţi ani cu ocazia Zilei internaţionale a Femeii. Textul a adunat în câteva ore peste 550 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

"Mame, soţii, fiice, bunici, surori, ne faceţi viaţa mai frumoasă zi de zi, iar cînd ne este greu vă simţim mîngîierea plină de căldură şi dragoste. Voi ne faceţi să ne bucurăm cu adevărat de viaţă. La mulţi ani!", a scris Traian Băsescu pe reţeaua de socializare.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Klaus Iohannis şi Mioc George au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Traian Basescu, 551 comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 508 comentarii pe Facebook la mesajul:

M-am întâlnit astăzi, în cadrul vizitei pe care o efectuez în Israel, cu Preşedintele Reuven Rivlin şi cu Prim-ministrul Benjamin Netanyahu. Încrederea, prietenia şi solidaritatea care există între ţările noastre mă fac să privesc cu optimism spre viitor, spre ceea ce putem realiza împreună în următorii ani. Începând de mâine, România preia preşedinţia Alianţei Internaţionale pentru Memoria Holocaustului. Ne dorim ca ţara noastră să devină centru regional de promovare a educaţiei cu privire la Holocaust şi de combatere a antisemitismului.

3. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 302 comentarii pe Facebook la un filmuleţ cu vizita preşedintelui în Israel.

4. Pagina oficiala Traian Basescu, 120 comentarii pe Facebook la mesajul:

În această seară (7 martie), începînd cu ora 19.00, voi participa la "Emisiunea de luni” la TVR, moderată de Mircea Radu.

5. Pagina oficiala Mioc George, 83 comentarii pe Facebook la mesajul:

În loc să-i retragă certificatul de revoluţionar lui Iliescu, Iohannis promovează securişti (un text de pe platforma contributors.ro)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus